«Στηρίξτε τον ΑΟ Καρδίτσας»

Ανακοίνωση – κάλεσμα εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Καρδίτσας, με την οποία ζητούν τη στήριξη του κόσμου ηθικά και οικονομικά, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναλάβαμε τις τύχες του ιστορικού μας Συλλόγου σε δύσκολες εποχές για όλους μας. Δεν μεμψιμοιρούμε και δεν ρίχνουμε ευθύνες σε κανέναν για τις τυχόν αποτυχίες μας αλλά καλούμε τον κόσμο της Καρδίτσας -τον απλό φίλαθλο που αγαπάει το ποδόσφαιρο, τους φορείς του Νομού μας, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης- να στηρίξει τις προσπάθειες μας.

Μέσα στον κυκεώνα των αποκαλύψεων που μαστίζουν τον τελευταίο

καιρό το επαγγελματικό ποδόσφαιρο της χώρας μας που έχει επιπτώσεις και στο ερασιτεχνικό, εμείς σταθήκαμε όρθιοι και με το υστέρημά μας κατορθώσαμε να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Σωματείο μας. Στηριζόμενοι στο ντόπιο κυρίως ποδοσφαιρικό υλικό και κάνοντας έναν προγραμματισμό σε βάθος χρόνου, ευελπιστούμε να χαρίσουμε όμορφες στιγμές ποδοσφαίρου στο κοινό της περιοχής μας. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας καλής και ανταγωνιστικής ομάδας, ικανής να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται στηριζόμενη στα παιδιά της περιοχής μας.

Τόσο εμείς ως Δ.Σ του Α.Ο.Κ. όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα

ΚΑΛΟΥΜΕ τους φιλάθλους του Νομού μας να συμπαρασταθούν ΗΘΙΚΑ και οικονομικά όσο μπορεί ο καθένας,

ΚΑΛΟΥΜΕ τους επιχειρηματίες του Νομού μας να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια μας,

ΚΑΛΟΥΜΕ τους φορείς του Νομού μας να βοηθήσουν έμπρακτα με τα μέσα που διαθέτουν,

ΚΑΛΟΥΜΕ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να στηρίξουν την προσπάθεια μας και να αναδείξουν αυτή.

Εκ της διοικήσεως του Α.Ο.Κ.».

Keywords
Τυχαία Θέματα