Η κοινωνική δράση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Τη διαφορετικότητά της συνεχίζει να δείχνει η ΠΑΕ Παναιτωλικός, η οποία ενεργοποιείται συνεχώς σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο.

Η ομάδα του Αγρινίου έχει ξεκινήσει από την έναρξη της σεζόν την κοινωνική της δράση και με δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Πέμπτη (20/10) ενημερώνει για τις επόμενες δραστηριότητές της. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Για την κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας ο Παναιτωλικός δεν είναι απλώς ένα αθλητικό σωματείο και οι αγώνες που

δίνει δεν αποτελούν ένα ποδοσφαιρικό γεγονός διάρκειας ενενήντα λεπτών. Είναι κάτι πολύ περισσότερο, όπως αποδεικνύουν οι διαχρονικοί και άρρηκτοι δεσμοί ομάδας – φιλάθλων, όπως και η ευρύτητα της αποδοχής κάθε εκδήλωσης που διοργανώνει ή συμμετάσχει ο Παναιτωλικός.

Η παρουσία της ομάδας μας στη SUPER LEAGUE διεύρυνε περισσότερο το πλαίσιο δράσης και τη συμμετοχή της κοινωνίας. Η πρόθεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ να καταστήσει κάθε αγώνα ξεχωριστή γιορτή που θα ξεφεύγει από τα όρια της στενής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, έτυχε ευρείας αποδοχής. Από την έναρξη του πρωταθλήματος επεδίωξε να προγραμματίσει παράλληλες με τον αγώνα εκδηλώσεις, όπου όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να συμμετάσχουν στη γιορτή, να απολαύσουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα και τη χαρά του παιχνιδιού, να δημιουργήσουν οι ίδιοι το όμορφο και πολιτισμένο περιβάλλον μέσα στο οποίο πρέπει να διεξάγονται ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Εκδηλώσεις που αφορούν κοινωνικά, πολιτιστικά, περιβαλλοντικά και άλλα θέματα, τα οποία σε συνεργασία με άλλους φορείς διοργανώνουμε.



ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η αρχή έγινε με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου με τον Πανιώνιο, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και αφορούσε τη βία, με σύνθημα ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΟΡΤΗ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ. Η φιλαρμονική του Δήμου παιάνιζε εκτός και εντός γηπέδου, ενώ παιδιά μοίραζαν έντυπο υλικό κατά της βίας που ενημέρωνε για τις ποινές τις οποίες προβλέπει ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας και την ανάγκη να προστατεύουμε με την υπεύθυνη συμπεριφορά μας την ομάδα. Πρωτοβουλία που αποδείχτηκε ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Ακολούθησε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκδήλωση με θέμα την ανακύκλωση και σύνθημα ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ… ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ. Στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου τοποθετήθηκαν από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου μπλε κάδοι ανακύκλωσης, παιδιά μοίρασαν φυλλάδια και σακούλες ανακύκλωσης, ενώ μεταδίδονταν ηχητικά μηνύματα στο γήπεδο. Και αυτή η δράση στέφθηκε με επιτυχία καθώς συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος ανακυκλώσιμου υλικού.

Στη διάρκεια της ανάπαυλας όλων των αγώνων παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού, συμμετείχαν σε παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο, επιδεικνύοντας την τεχνική τους κατάρτιση και κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών.



ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Οι εκδηλώσε

Keywords
Τυχαία Θέματα