Ο αδιαμφισβήτητος «φύλακας άγγελος»

Η παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός να αναδεικνύει τερματοφύλακες, επιβεβαιώθηκε περίτρανα στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο νεαρός Στέφανος Καπίνο, σε έναν ακόμη αγώνα έδωσε τα διαπιστευτήριά του και έδειξε πως στο εξής ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ο αδιαμφισβήτητος ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, της «πράσινης» εστίας!

Ο 17χρονος γκολκίπερ, στον πιο σημαντικό αγώνα - από κάθε άποψη - που έδωσε ο Παναθηναϊκός , έδειξε

αντανακλαστικά μεγάλου πορτιέρο, ιδιαίτερη ωριμότητα και ψυχραιμία που διακρίνει ποδοσφαιριστές με σημαντική εμπειρία!

Ο Καπίνο, κράτησε την ομάδα του όρθια μέσα στο «φλεγόμενο» φαληρικό γήπεδο, και απέδειξε πως αν συνεχίσει να δουλεύει πατώντας στο έδαφος, θα αφήσει εποχή.

Η απόκρουση που πραγματοποίησε στο 83΄, μετά το σουτ του Φουστέρ και την κόντρα στον Βύντρα, κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το Νο1 της ομάδας του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αποκτά σιγά, σιγά το δικό του ειδικό βάρος, αφήνοντας πολλές, πολλές, υποσχέσεις για ένα σπουδαίο μέλλον και μια λαμπρή καριέρα!

Από κει και πέρα, η απόδραση του Παναθηναϊκού από το Νέο Φάληρο με τον βαθμό της ισοπαλίας, μπορεί να μην συνοδεύτηκε από ιδιαίτερα καλή εμφάνιση. Το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο, σφράγισε με επιτυχημένο τρόπο, την «καυτή» τριάδα των αγώνων που ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το γεγονός ότι οι «πράσινοι» παρέμειναν μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αρχίζει να κεφαλαιοποιεί τη δυναμική που έχουν πλέον αποκτήσει η οποία τους προσδίδει τον χαρακτηρισμό του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, μαζί με τους «ερυθρόλευκους».

Keywords
Τυχαία Θέματα