Το πρώτο no-hitter ενός pitcher των Νιου Γιορκ Μετς

05:52 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ιστορία «έγραψε» ο Johan Santana σημειώνοντας το πρώτο no-hitter στην ιστορία των Νιου Γιορκ Μετς, ενώ οδήγησε την ομάδα του στο 8-0 επί των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς.

Ο Santana (3-2) βοηθήθηκε και από το home run του Lucas Duda, που ήταν το μοναδικό της αναμέτρησης. Έτσι πέτυχε το πρώτο no-hitter, αν και οι Μετς έχουν δώσει… 8,020 παιχνίδια στην 51χρονη ιστορία τους. Ακόμα, ο Carlos Beltran επέστρεψε σαν αντίπαλος

στο «Citi Field», αλλά δεν βοήθησε ιδιαίτερα τους παγκόσμιους πρωταθλητές, οι οποίοι αδικήθηκαν από μερικές διαιτητικές αποφάσεις.

Shutout, αλλά όχι complete, είχε και ο David Price (7-3) σε 7.1 innings του 5-0 των Τάμπα Μπέι Ρέις σε βάρος των Μπάλτιμορ Όριολς, οι οποίοι συνεχίζουν χωρίς τον τραυματισμένο Νικ Μαρκάκη. Εν τέλει ο Fernando Rodney συμπλήρωσε 17 saves, ενώ ο Hideko Matsui σημείωσε home run. Έτσι οι Όριολς υπέστησαν την 9η ήττα τους σε 11 ματς.

Με 7-1 κέρδισαν οι Κλίβελαντ Ίντιανς τους Μινεσότα Τουίνς. Άλλωστε ο Derek Lowe (7-3) ήταν επιβλητικός μέχρι να δεχθεί run στο έβδομο inning, ενώ ο Jason Kipnis πέτυχε Grand Slam. Επίσης, ο Lonnie Chisenhall συνέβαλε με διπλό home run.

Οκτώ innings «έβγαλε» ο Clay Bucholz (5-2) στη πέμπτη συναπτή του νίκη και οδήγησε τους Μπόστον Ρεντ Σοξ στο 7-2 με τους Τορόντο Μπλου Τζέις. Ο David Ortiz βοήθησε τον pitcher του με home run, ενώ οι Yunel Escobar και David Cooper σκόραραν με αντίστοιχα χτυπήματα για τον καναδικό σύλλογο.

Αναβλήθηκε λόγω βροχόπτωσης ο αγώνας ανάμεσα στους Ουάσινγκτον Νάσιοναλς και τους Ατλάντα Μπρέιβς, χωρίς να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής. Θυμίζουμε πως ο Michael Morse επρόκειτο να πραγματοποιήσει το φετινό του ντεμπούτο με τους «πρωτευουσιάνους».

Σε εξέλιξη είναι τα Φιλαδέλφεια Φίλις-Μαϊάμι Μάρλινς, Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Νιου Γιορκ Γιάνκις, Χιούστον Άστρος-Σινσινάτι Ρεντς, Μιλγουόκι Μπρούερς-Πίτσμουργκ Πάιρετς, Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Σιάτλ Μάρινερς, Κολοράντο Ρόκις-Λος Άντζελες Ντότζερς, Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Όκλαντ Αθλέτικς, Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Λος Άντζελες Έιντζελς-Τέξας Ρέιντζερς και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Σικάγο Καμπς, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα του MLB.

Keywords
Τυχαία Θέματα