Στα πέναλτι το Σικάγο

Οι Σικάγο Μπλάκχοκς επικράτησαν των Νιου Γιορκ Άιλαντερς στα πέναλτι, έπειτα από το 4-4 της κανονικής διάρκειας του αγώνα και της παράτασης και έμειναν στην τέταρτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL.

Πάντως, στην πρώτη περίοδο, οι «νησιώτες» προηγήθηκαν δύο φορές. Ωστόσο, τα γκολ του Kyle Okposo και Matt Moulson δεν αποδείχθηκαν αρκετά. Άλλωστε στο μεσοδιάστημα είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Andrew Brunette. Ακολούθησαν δύο γκολ,

το ένα από τον Ben Smith και το άλλο από τον Jonathan Toews, τα οποία έκλεισαν την δεύτερη περίοδο με σκορ 3-2 υπέρ των «μαυραετών».

Στο 46ο δευτερόλεπτο του τρίτου εικοσαλέπτου, ο P.A. Parenteau ισοφάρισε σε 3-3. Πέντε λεπτά αργότερα ο Patrick Sharp έδωσε πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά ο Nino Niederreiter ισοφάρισε σε 4-4, 11:05 πριν το τέλος.

Δεν άλλαξε το σκορ στα τελευταία λεπτά, ούτε στην πεντάλεπτη παράταση, οπότε απαιτήθηκε η διαδικασία των πέναλτι. Σε αυτή, μονάχα ο Toews βρήκε δίχτυα και ανέβασε τους Μπλάκχοκς στους 33 βαθμούς. Από την άλλη, οι ουραγοί της Ανατολής συμπλήρωσαν 19 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα