Φαν Μάρβικ: «Ο Φαν Μπάστεν φταίει»

Στον Μάρκο Φαν Μπάστεν προσέδωσε την... ευθύνη της δύσκολης κλήρωσης της Ολλανδίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τουλιπών», Μπερτ Φαν Μάρβικ.

Άλλωστε, ο Φαν Μπάστεν ήταν αυτός που... τράβηξε τις Γερμανία, Πορτογαλία και Δανία σαν αντιπάλους της πατρίδας του στον πρώτο γύρο του EURO 2012. Πέρα από την χιουμοριστική διάθεσή του, ο Φαν Μάρβικ πρόσθεσε στο UEFA.com ότι όλοι οι κόουτς του δεύτερου ομίλου

ήταν απογοητευμένοι ύστερα από την κλήρωση:

«Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν αντιμετώπισε δύσκολες κληρώσεις στο παρελθόν και για αυτό θεώρησε σωστό να μου προσφέρει και μένα μία αντίστοιχη σήμερα. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Πρόκειται για τεράστια πρόκληση. Όλοι συμφωνούν πως είναι ο δυσκολότερος όμιλος. Ουδείς από τους προπονητές ήταν χαρούμενος, κάτι που διαπίστωσα σε μία κοινή μας φωτογράφηση».

Συμπλήρωσε το σχόλιο του υπογραμμίζοντας την σημασία του πρώτου αγώνα εναντίον της Δανίας:

«Το πρόγραμμα μοιάζει με αυτό του Μουντιάλ. Το πρώτο ματς ήταν εναντίον της Δανίας, κάτι που συμβαίνει και τώρα. Δεν κοιτώ πέρα από το πρώτο ματς. Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να πάρουμε τρεις βαθμούς. Όταν περάσουμε τον όμιλο, θα αντιμετωπίσουμε ομάδα από τον πρώτο όμιλο, άρα η κλήρωση έχει μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα».

Keywords
Αναζητήσεις
marvik o
Τυχαία Θέματα