Σοκ για Γάζωρο, λύτρωση για Καλαμαριά!

«Φωτιά» στην κορυφή του πρωταθλήματος του βορείου ομίλου της Football League 2 έβαλε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, αφού επικράτησε 2-1 του πρωτοπόρου Εθνικού Γαζώρου με γκολ στο 90'!

Στην τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα υποχρέωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς τον Εθνικό Γαζώρου, ο οποίος μπορεί να προηγήθηκε, ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν σε 9' το εις βάρος τους 0-1!

Ο γηπεδούχος Απόλλωνας ήταν αρκετά καλύτερος καθ' όλη τη διάρκεια

του ματς, ωστόσο δεν μπορούσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκειρίες του. Στο 39' έγινε η πιο κλασική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ωστόσο το σουτ του Πλατάκη έδιωξε ο Παπαθανασίου. Πανομοιότυπη φάση και στο 45', με τους ίδιους πρωταγωνιστές και την ίδια κατάληξη!

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65' οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Κοσμίδης σέντραρε από δεξιά, ο Κουκούτσης «έστρωσε» στον Κωνσταντινίδη, ο οποίος με ένα καταπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρατζιοβαλή.

Στο 70' ο Μαχαιρούδης έχασε μοναδική ευκαιρία για το 0-2, καθώς το πλασέ του από ευνοϊκή θέση πέρασε άουτ. Στο 81' ήρθε η απάντηση απο την Καλαμαριά, όταν ο Παντελιάδης με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Εκεί που όλοι περίμεναν την ισοπαλία σαν τελικό αποτέλεσμα, ήρθε ο Μωυσιάδης στο 91' με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνιά του Παπαθανασίου για να βάλει φωτιά στην κορυφή του πρωταθλήματος!

Πλέον, η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους τέσσερις βαθμούς, ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος!

Keywords
Τυχαία Θέματα