Τέρι: Έκανα λάθος

20:46 29/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει ο Τζον Τέρι την αψυχολόγιτη ενέργεια του να χτυπήσει εκτός φάσης τον Σάντσες στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Ο Άγγλος αμυντικός μίλησε για την αποβολή του στο «Καμπ Νου» και τόνισε πως... «Θα ήθελα να πω ότι λυπάμαι πολύ για την αποβολή μου στο Καμπ Νου και την κατάσταση στην οποία κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής και η ομάδα μετά από αυτή την εξέλιξη σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως ήταν ο επαναληπτικός ημιτελικός. Ζήτησα συγγνώμη από τον Ρομπέρτο, τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο αμέσως μετά τη λήξη εκείνου

του αγώνα. Είμαι αρκετά μεγάλος και ώριμος για να παραδεχθώ το λάθος μου και επειδή έκανα λάθος, το παραδέχομαι. Λυπάμαι πολύ.

Η προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά και η ανταμοιβή με την πρόκριση, είναι πραγματικά από τις καλύτερες στιγμές που έχω βιώσει στην καριέρα μου στην Τσέλσι. Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτό. Όταν όλα έμοιαζαν να στραβώνουν με δύο γκολ στην πλάτη, με δέκα παίκτες και με το γήπεδο να γέρνει, η προσπάθεια των παιδιών ήταν ηρωική. Είμαι περήφανος για αυτούς και για την Τσέλσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα