Σάντος: «Απεχθανόμαστε την ήττα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και την… αύξηση του αήττητου σερί, εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στην τηλεόραση του «Mega» τόνισε πως υπάρχουν θετικά στοιχεία από το φιλικό με τη Ρωσία, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του από την εμφάνιση του Χοσέ Χολέμπας.

«Αυτό που με ικανοποίησε ήμασταν πως στο δεύτερο

ημίχρονο παρουσιαστήκαμε διαφορετική και ήμασταν η καλή ομάδα που όλοι ξέρουμε με καλή άμυνα ενώ είχαμε θετικά στοιχεία στην επίθεση. Μπορούμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα».

Όσον αφορά στο ντεμπούτο του Χοσέ Χολέμπας, ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος. Είναι αλήθεια πως έχει το μειονέκτημα που δεν γνωρίζει την γλώσσα και δεν έχει συνηθίσει να παίζει με τους υπόλοιπους. Είδαμε ότι σταδιακά ανέβαζε την απόδοσή του και να υπολογίζουμε στην παρουσία του».

Αναφορικά με το αήττητο σερί, απάντησε: «Αυτό έχει τη σημασία του. Πρώτα απ’ όλα, από την στιγμή που μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο εκπροσωπούμε την Ελλάδα. Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε ξεχωριστά. Θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα, αλλά από την στιγμή που φοράμε το εθνόσημο πρέπει να έχουμε τον δέοντα σεβασμό. Θέλουμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι. Είναι σημαντικό να αναπτερώνεται το ηθικό των παικτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Μας βοήθησε πάρα πολύ και είναι σημαντική η παρουσία του».

{textlink02}

 

Keywords
Τυχαία Θέματα