Στα τελικά η Ιρλανδία

Τη νίκη με 4-0 απέναντι στην Εσθονία στο «Λε Κοκ Αρένα» πήρε η Ιρλανδία τελειώνοντας το παιχνίδι με δύο παίκτες παραπάνω!

Το όνειρο της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για την Εσθονία τελείωσε πρόωρα, καθώς στο παιχνίδι με την Ιρλανδία εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών και ηττήθηκε εύκολα με 4-0.

Στο 13’ ο Άντριους έβαλε μπροστά στο σκορ τους Βρετανούς, με τον Στεπάνοφ να αποβάλλεται στο 34΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Τζιοβάνι

Τραπατόνι, η οποία σε διάστημα πέντε λεπτών ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση.

Στο 67’ ο Γουόλτερς έκανε το 2-0, με τον Κιν να κάνει το 3-0 στο 71’. Οι Εσθονοί τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες, καθώς ο Πιρόγια στο 77’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Έτσι η Ιρλανδία έφτασε σε ακόμα ένα γκολ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κιν στο 88'.

ΕΣΘΟΝΙΑ: Παρέικο, Πιρόγια, Κρούγκλοφ, Γιέγκερ, Στεπάνοφ, Νμίτριεφ, Κινκ (67’ Πούριε), Βουνκ (61’ Λίντπερ), Βασίλεφ, Κλαβάν, Αουπέρα (55’ Βοσκομποϊνίκοφ)
ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Γκίβεν, Κέλι, Λέτζερ, Νταν, Γουόρντ, Γουίλαν (78’ Φάχι), ΜακΓκίντι, Άντριους, Νταφ (73’ Χαντ), Γουόλτερς (83’ Κοξ), Κιν.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα