Ριμπερί: «Καλύτεροι από το 2010»

Ο Φρανκ Ριμπερί υποστήριξε πως η φετινή Μπάγερν Μονάχου είναι καλύτερη από την αντίστοιχη του 2010 που ηττήθηκε στον τελικό του Champions League.

Την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης έχει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία αντιμετωπίζει την Τσέλσι στον τελικό του Champions League στην «Αλιάντς Αρένα» το προσεχές Σάββατο. Ο Φρανκ Ριμπερί, θα είναι

από τους κινητήριους μοχλούς των Βαυαρών για να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου και μιλώντας στο Kicker τόνισε πως η ομάδα του φέτος, είναι καλύτερη από αυτή του 2010 που είχε ηττηθεί 2-0 από την Ίντερ.

«Είμαστε πολύ καλύτεροι από ότι ήμασταν το 2010. Είμαστε περισσότερο ήρεμοι πλέον. Δεν ανησυχούμε τόσο και απολαμβάνουμε το παιχνίδι ξανά. Ο προπονητής έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή την αλλαγή. Οι παίκτες πιστεύουν πολύ σε αυτόν. Έχει δημιουργήσει μία εκπληκτική ατμόσφαιρα», είπε αρχικά.

«Προφανώς έχω αγωνιστεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο και Euro, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι το σημαντικότερο της καριέρας μου. Έχουμε τα πάντα να κερδίσουμε, αλλά εξίσου και να χάσουμε πολλά», είπε ο Γάλλος διεθνής.

Keywords
Τυχαία Θέματα