Βεργανελάκης: «Το ταξίδι ήταν υπέροχο»

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Μάνος Βεργανελάκης μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, συγχαίροντας την ομάδα του Ατρόμητου για την κατάκτηση της ανόδου, αλλά εκφράζοντας παράλληλα την πικρία του για την κατάσταση που επικρατεί στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, Μάνος Βεργανελάκης συνεχάρη την Ατρόμητο Αθηνών λέγοντας: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Ατρόμητου και στον προπονητή τους. Άξια κατέκτησαν τον τίτλο και τούς ευχόμαστε καλή συνέχεια στην Α' εθνική».

Και

συνέχισε λέγοντας: «Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια και δουλέψαμε αρκετά και παρόλο που σκοπός μας δεν ήταν η άνοδος, φτάσαμε πολύ κοντά. Το ταξίδι ήταν υπέροχο μας χάρισε ενθουσιασμό, δάκρυα χαράς και δάκρυα λύπης. Θεωρώ πως μέσα από όλο αυτό πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί και ώριμοι. Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα κορίτσια που κοίταξαν στα μάτια αντίπαλους με μεγαλύτερη εμπειρία κάνοντας δύο νίκες απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα συγκεντρώνοντας 29 πόντους και επιτυγχάνοντας 31 γκολ, έχοντας δεχτεί μόνο 11. Όλο αυτό μας δημιουργεί προσδοκίες και ευθύνες για να γίνουμε καλύτεροι και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Συγχαρητήρια σε όλες για την προσπάθεια και τον αγώνα τους, καθώς και για τις θυσίες που έκαναν από τις 13 Αυγούστου μέχρι και σήμερα. Ακόμα θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τις παίκτριές μου σε περίπτωση που στενοχώρησα κάποια απ' αυτές κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου».

O τεχνικός των Χανίων θέλησε να εκφράσει την πικρία του για την εικόνα του γυναικείου πρωταθλήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να συγχαρώ την ΕΠΟ, η οποία παρά τον αγώνα των κοριτσιών συνεχίζει να υποβαθμίζει και να μην προβάλλει το γυναικείο πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Θα πρέπει να πάψουν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι και επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την αποχώρηση ιστορικών ομάδων του πρωταθλήματος, όπως η Αίγινα και η Καλλιθέα που οδηγήθηκαν σε αυτή τους την πράξη, λόγω της έλλειψης χρημάτων και την ανυπαρξία της ελληνικής ομοσπονδίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα