Προβληματισμός για την απραξία στον Ολυμπιακό

Οκτώ ημέρες αγωνιστικής απραξίας συμπληρώνονται σήμερα (21/05) για τον Ολυμπιακό, που έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 13 Μαΐου.

Μετά τον τελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης και την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας οι Πειραιώτες δεν έχουν βρεθεί ξανά στο παρκέ για να αγωνιστούν, κάτι που δεν θα μπορούσε παρά να μη προβληματίσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Εξάλλου, την ίδια δυσαρέσκεια είχε εκφράσει ο Σέρβος τεχνικός και την προηγούμενη φορά που είχε υπάρξει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας και συγκεκριμένα την περίοδο των δώδεκα ημερών που είχε μεσολαβήσει μεταξύ της ολοκλήρωσης της ημιτελικής σειράς κόντρα στον Πανιώνιο και της έναρξη των αγώνων του Final 4 της Ευρωλίγκας.

Αυτή τη φορά το διάστημα είναι μικρότερο (οκτώ ημέρες), αλλά και πάλι έχει επιφέρει ένα σχετικό προβληματισμό στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Αυτός ήταν και ο λόγος που από τη στιγμή που δόθηκαν οι απαραίτητες «ανάσες» μετά τα δύο επίπονα παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης ο ρυθμός των προπονήσεων ανέβηκε αισθητά, αφού ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήθελε να φέρει την ομάδα του στην επιθυμητή κατάσταση, εν όψει του σημερινού (21/05, 19.00, ΝΕΤ, live από το Onsports) πρώτου τελικού στο ΣΕΦ. Ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του πλην του Έισι Λο, που δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην προετοιμασία λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα