Σκέφτεται να αποχωρήσει ο Τόρες!

Απογοητευμένος, παρά την κατάκτηση του Champions League με την Τσέλσι, είναι ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος σκέφτεται να αποχωρήσει από τους «μπλε».

Ο Ισπανός επιθετικός περίμενε να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα του τελικού, ενώ η φετινή απογοητευτική χρονιά για τον ίδιο τον έχει βάλει σε σκέψεις αποχώρησης από την Τσέλσι.

«Ήταν μεγάλη απογοήτευση για μένα να παρακολουθώ τον τελικό από τον πάγκο. Ίσως η μεγαλύτερη απογοήτευση της καριέρας μου. Είχα την αίσθηση

ότι θα ξεκινήσω, δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι διαφορετικό. Έστω και προς το τέλος μπήκα για να βοηθήσω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό», τόνισε αρχικά ο Τόρες.

«Πολλές φορές ένιωσα σαν χαμένος, δεν ήξερα πραγματικά τι να κάνω. Ήταν μια περίεργη σεζόν. Νομίζω ότι δεν με μεταχειρίστηκαν με τον τρόπο που τουλάχιστον εγώ θα περίμενα, όταν συμφωνούσα να έρθω εδώ. Πάντως είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου και στους ιθύνοντες της ομάδας που στάθηκαν στο πλευρό μου. Και κυρίως των φιλάθλων. Αν δεν ήταν κι αυτοί ίσως και να είχα παρατήσει την προσπάθεια», σχολίασε όσον αφορά το χρονικό διάστημα που έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό.

«Πρέπει όμως να δω το μέλλον μου. Ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και θα γίνουν κι άλλες σύντομα. Περιμένω από την Τσέλσι να μου πει τι ακριβώς θα συμβεί, ποιος θα είναι ο ρόλος μου και τι περιμένει από εμένα η ομάδα. Τότε θα εξετάσω αν αξίζει να μείνω εδώ ή όχι», κατέληξε ο πρώην άσος της Λίβερπουλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα