Πρόβλημα με Γκάρι Νιλ οι Σαν Αντόνιο Σπερς

03:18 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Μία ίωση κράτησε τον Γκάρι Νιλ στο Σαν Αντόνιο, αλλά αναμένεται να ενισχύσει τους Σπερς στον έκτο τελικό της Δύσης.

Ο 27χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται από ίωση και δεν ταξίδεψε με την αποστολή των «σπιρουνιών» στην Οκλαχόμα Σίτι. Μοιραία απουσίασε από το πρωινό ζέσταμα των Σπερς, αλλά ο Γκρεγκ Πόποβιτς μάλλον θα τον έχει στη διάθεσή του, για το αποψινό (07/06, 04:00) παιχνίδι.

Άλλωστε ο Νιλ έφτασε στην Πολιτεία της Οκλαχόμα το απόγευμα της Τετάρτης (06/06). Το δεδομένο είναι πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, οπότε μάλλον θα περιοριστεί ο χρόνος παρουσίας

στο παρκέ.

«Στα πρώτα δύο ματς, οι Θάντερ δεν έβρισκαν τον ελεύθερο παίκτη. Έτσι πήραμε τις νίκες. Πλέον συμβαίνει το αντίθετο. Έχουμε τη κατάλληλη πρόθεση, αλλά τα περισσότερα σουτ μας είναι υπό πίεση. Αντίθετα οι Θάντερ γυρίζουν τη μπάλα, όπως κάναμε εμείς στα δύο πρώτα παιχνίδια. Επίσης κάνουμε πολλά λάθη. Ούτως ή άλλως έχουμε δυνατό αντίπαλο, που δεν χρειάζεται τη δική μας βοήθεια, για να μας κερδίσει» δήλωσε ο Πόποβιτς, πριν από τον έκτο τελικό της Δύσης.

Πάντως, σε περίπτωση νίκης των Τεξανών, τότε η σειρά θα επιστρέψει στο «AT&T Center». Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα του Σαββάτου (09/06, 04:00). Αλλιώς οι Σπερς θα γυρίσουν στο Σαν Αντόνιο έχοντας αποκλειστεί από τη συνέχεια των playoffs.

Keywords
Τυχαία Θέματα