Κρις Μπος: «Έτσι είναι τα playoffs»

01:28 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ντουέιν Ουέιντ δεν είναι… σοκαρισμένος και ο Κρις Μπος φαίνεται ψύχραιμος στο 3-2 των Μπόστον Σέλτικς σε βάρος των Μαϊάμι Χιτ στους τελικούς της Ανατολής.

Ο πρώτος ριμπάουντερ του συλλόγου της Φλόριντα επανήλθε στα παρκέ, έπειτα από απουσία εννέα αγώνων. Πάντως ο Έρικ Σποέλστρα δεν τον συμπεριέλαβε στη βασική πεντάδα και συνολικά περιόρισε τη συμμετοχή του, αφού ο Μπος δεν είναι ακόμα στο 100%.

Πάντως στον έκτο τελικό, ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ μάλλον θα ξεκινήσει βασικός,

καθώς διακυβεύεται η ίδια η σεζόν των Χιτ. Επίσης θα χρησιμοποιηθεί στα τελευταία λεπτά, αν αυτά είναι κρίσιμα, κάτι που δεν συνέβη στο πέμπτο παιχνίδι. Ωστόσο ο Μπος δεν ανησυχεί ακόμα:

«Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά έτσι είναι τα playoffs. Για να πετύχουμε τον στόχο μας, πρέπει να ξεπεράσουμε δυνατές προκλήσεις. Πλέον προκύπτει η μεγαλύτερη στις πορείες όλων μας στο ΝΒΑ. Σίγουρα μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Στον επόμενο αγώνα θα είμαι έτοιμος για μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής».

«Συνήθως έχουμε θετική αντίδραση, όταν είμαστε πιεσμένοι. Έχουμε ξανακερδίσει σε αυτό το κλειστό και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε πάλι. Ωστόσο πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι και να αγγίξουμε το τέλειο. Στο επόμενο ματς θα αποδειχθεί ποιος το θέλει περισσότερο. Δεν πίστευα ότι θα χάναμε εντός έδρας, αλλά δεν είμαι σοκαρισμένος. Πλέον πετάμε τις τακτικές και τα σχέδια στα σκουπίδια» δήλωσε, από την πλευρά του, ο Ντουέιν Ουέιντ.

Ακόμα, ο Σποέλστρα παρομοίασε τη σειρά με αγώνα… μποξ:

«Όπως ένας μποξέρ, εμείς πρέπει να γυρίσουμε στη γωνία μας και να πάρουμε μία ανάσα. Ο ένας θα ενισχύσει τον άλλον. Δεν πρόκειται να μας βοηθήσει κάποιος άλλος να κερδίσουμε το έκτο ματς. Αν ισοφαρίσουμε σε 3-3, τότε θα επανακτήσουμε το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Φυσικά χάσαμε ένα εντός έδρας παιχνίδι, κάτι που μας πόνεσε, αλλά παραμένει μία απλή ήττα. Άλλωστε οι μαχητές αρέσκονται να ζουν σε τέτοιες καταστάσεις».

«Δεν θέλαμε να βρεθούμε σε αυτή τη θέση. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω» συμπλήρωσε ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Αύριο (08/06, 03:30) οι Χιτ θα προσπαθήσουν να μείνουν «ζωντανοί» στο «TD Garden» ισοφαρίζοντας σε 3-3. Σε αυτήν την περίπτωση η σειρά θα επιστρέψει στο «American Airlines Arena» τα ξημερώματα της Κυριακής (10/06, 03:30).

Keywords
Τυχαία Θέματα