Μπράντλεϊ Μπιλ: «Έχω το στυλ των Ρέι Άλεν και Ντουέιν Ουέιντ»

02:42 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Υψηλή επιλογή του φετινού ντραφτ αναμένεται να είναι ο Μπράντλεϊ Μπιλ, ο οποίος παρομοιάζει το στυλ του με δύο μεγάλους σύγχρονους παίκτες του ΝΒΑ.

Ο 18χρονος γκαρντ υπολογίζεται για την πρώτη πεντάδα της διαδικασίας εισαγωγής παικτών. Άλλωστε ο πρώην παίκτης των Φλόριντα Γκέιτορς συνέχισε να ενθουσιάζει τους σκάουτερ του «μαγικού» κόσμου καταγράφοντας μέσους όρους 14.8 πόντων, 6.7 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ σε 37 περσινά παιχνίδια του κολεγιακού πρωταθλήματος.

Άλλωστε

είχε θεωρηθεί σημαντικό ταλέντο, ακόμα και πριν ξεκινήσει την πανεπιστημιακή του καριέρα. Για αυτό επέλεξε να δηλώσει συμμετοχή σε τόσο μικρή ηλικία, στο ντραφτ.

«Πιστεύω ότι το σουτ μου μοιάζει με αυτό του Ρέι Άλεν, ενώ τα drives μου είναι παρόμοια με αυτά του Ντουέιν Ουέιντ. Μου αρέσουν οι συγκρίσεις με τους δύο συγκεκριμένους παίκτες. Επίσης υπερηφανεύομαι για την άμυνά μου, ενώ μαζεύω αρκετά ριμπάουντ για παίκτη της θέσης μου» δήλωσε σχολιάζοντας τον… εαυτό του ο Μπιλ.

Πάντως δεν φάνηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο προσθήκης σε αδύναμη ομάδα: «Όλες οι καταστάσεις ανατρέπονται. Για παράδειγμα ο Κέβιν Ντουράντ πήγε στους Σούπερσονικς, όταν δεν ήταν καλή ομάδα. Στους Θάντερ έχουν αλλάξει όλα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα