Ρόις Ουάιτ: «Απλά θέλω να παίξω μπάσκετ»

02:02 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Τον φόβο των αεροπορικών πτήσεων καλείται να αντιμετωπίσει ο Ρόις Ουάιτ, ο οποίος αποτελεί πρωτότυπη πρόκληση, για οποιαδήποτε ομάδα τον επιλέξει στο φετινό ντραφτ.

Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στο παρελθόν αναφορικά με τα ταξίδια με αεροπλάνα. Ωστόσο υπολογίζεται για τον πρώτο γύρο του ντραφτ της 28ης Ιουνίου. Άλλωστε ήδη ταξιδεύει από πόλη σε πόλη, ώστε να πάρει μέρος σε προπονητικές ασκήσεις διάφορων συλλόγων του ΝΒΑ.

«Είμαι

πολύ αγχωμένος. Η διαδικασία απαιτεί κουράγιο, ώστε να καλυφθούν οι κόποι μίας ζωής. Θέλω να παίξω μπάσκετ, στο οποίο νιώθω άνετος. Επέστρεψα, επειδή θέλω να αγωνιστώ στην ελίτ» δήλωσε ο Ουάιτ σχετικά με τα τις διαδοχικές προπονήσεις και τους στόχους του.

Πάντως ο απόφοιτος του Άιοα Στέιτ θα πρέπει να ξεπεράσει τις φοβίες του, για να ενταχθεί σε κάποια ομάδα του «μαγικού» κόσμου. Άλλωστε στο ΝΒΑ τα αεροπλάνα είναι καθημερινά μέσα μεταφοράς για τις ομάδες.

Επίσης, το 2009 είχε συλληφθεί για μικροκλοπή. Τότε το NCAA του είχε επιπλήξει με μονοετή τιμωρία. Ταυτόχρονα άλλαξε κολέγιο καταλήγοντας στο Άιοα Στέιτ από αυτό της Μινεσότα.

Keywords
Τυχαία Θέματα