Πρώτο σερβίς με ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο

Με το τοπικό ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Άρη και τον «ανακουφισμένο» Ηρακλή (19:00, Novasports 3) ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ Ανδρών στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο».

Το πρώτο σερβίς της σεζόν 2011-12 ξεκινάει από τη συμπρωτεύουσα. Ο Άρης υποδέχεται τον Ηρακλή

σε μια πρεμιέρα που λίγο έλειψε να «τιναχτεί» στον αέρα λόγω του προβλήματος που δημιουργήθηκε με την αδειοδότηση του «γηραιού».

Στεφάνου: «Η χρονιά ξεκινάει τώρα για τον Ηρακλή»

Μιλώντας στο Onsports, το νέο «κυανόλευκο» απόκτημα του Ηρακλή περιέγραψε τα συναισθήματα των τελευταίων ημερών στην ομάδα του: «Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο περίπου δεκαπέντε ημερών ανασφάλειας και άγνοιας για το μέλλον, τελικά θα παίξουμε. Η αλήθεια είναι ότι όλοι φοβηθήκαμε. Το κλίμα ήταν περίεργο αφού σκεφτόμασταν μέχρι και το χειρότερο σενάριο. Επί της ουσίας η χρονιά ξεκινάει από σήμερα για τον Ηρακλή. Σήμερα κάναμε όλοι μαζί προπόνηση και επιτέλους ξέρουμε ότι θα αγωνιστούμε κανονικά».

Στη συνέχεια, ο διεθνής λίμπερο περνώντας στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι σχολίασε: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι αλλά το γεγονός ότι είναι πρεμιέρα πρωταθλήματος «γεννά» μια ανησυχία γιατί οι ομάδες τώρα ξεκινούν και δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Από την πλευρά μας3 έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία προκειμένου να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Περσιανλής: «Η πρώτη στροφή ενός μακρύ δρόμου»

Αφήνοντας για το τέλος το στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, ο προπονητής Γιώργος Περσιανλής θα έχει κανονικά στην πρεμιέρα τους Μάρκο Σάμαρτζιτς και Ιβάιλο Μπαρούτοφ που έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής μπορεί να έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να τον κερδίσουμε. Αυτό το ματς συνδυάζεται με την επιστροφή μας στο Αλεξάνδρειο, ένα ιστορικό γήπεδο το οποίο είναι τιμή για τη Volleyleague και περιμένουμε τη στήριξη από τον κόσμο μας για να μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση. Αύριο είναι η πρώτη στροφή ενός μακρύ δρόμου, σε ένα περιβάλλον διαφορετικό, ίσως λιγότερο ποιοτικό, αλλά σίγουρα περισσότερο ανταγωνιστικό».

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Παρασκευή 14/10/2011

19:00 ΑΡΗΣ Μαρμούρης Α.Ε. - Hρακλής (Novasprots)

Σάββατο 15/10/2011

17:00 Ολυμπιακός - Απόλλων Καλαμαριάς

19:00 ΕΑ Πατρών - ΠΑΟΚ

19:00 ΑΟ Κηφισιάς - Εθνικός Αλεξανδρούπολης

19:00 ΓΣ Λαμία - Παμβοχαϊκός (Star Κ.Ε.)

Δευτέρα 17/10/2011

19:00 Παναθηναϊκός - Φοίνικας Σύρου (Novasports)

Keywords
Τυχαία Θέματα