Μοναδικός στόχος η διατήρηση των κεκτημένων

Με αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ και τον Καλμαζίδη στον πάγκο, ο νταμπλούχος Ολυμπιακός ευελπιστεί να πανηγυρίσει στο τέλος και της φετινής χρονιάς.

Το ξεκίνημα του μεταγραφικού καλοκαιριού δεν ήταν ιδανικό για τον Ολυμπιακό. Ο Μίταρ Τζούριτς αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του στο καμπιονάτο, σύντομα τον ακολούθησε ο Ανδρέας Φράγκος και οι διαπραγματεύσεις

με τον Ρολάντο Ντεσπέιν τον οδήγησαν στον… Ηρακλή.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης, που παρέμεινε στον πάγκο, αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής εξ αρχής, θέλησε να ενισχύσει το κέντρο του, βάζοντας δίπλα στον Ανδρεάδη δύο ικανότατους Έλληνες διεθνείς, τον Μάκη Κανέλλο από τον Ηρακλή και τον Γιώργο Πετρέα από τον Παναθηναϊκό. Ο Φιλίποφ, αφού πέρυσι έπεσε στα βαθιά και αντεπεξήλθε εντυπωσιακά, καλείται φέτος να μοιράσει τις πάσες του σε νέα τριάδα ξένων, τους έμπειρους ακραίους Πίντο και Νοβότνι και τον νεαρό Κολομβιανό διαγώνιο Χιμένες.Με τον Παναθηναϊκό να μην έχει βλέψεις πρωταθλητισμού, ο νταμπλούχος Ολυμπιακός σκοπεύσει να επαναλάβει το περσινό του κατόρθωμα, έχοντας και πάλι βασικό του αντίπαλο τον Ηρακλή.

Κουντούρης: «Εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, μιλάει για την ανασυγκρότηση του συλλόγου και την εμπιστοσύνη πως η ομάδα θα παίξει για πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Με γνώμονα το ασταθές οικονομικά περιβάλλον και αφού τακτοποιήσαμε και ρυθμίσαμε έγκαιρα τις εκκρεμότητες που είχαν δημιουργηθεί, χτίζεται χωρίς οικονομικές υπερβολές μία καινούργια ομάδα που διαθέτει εμπειρία και έχει νεανικό ενθουσιασμό. Έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι μέσα σε όλους τους στόχους μας. Είναι, επίσης, σημαντικό για τον Ολυμπιακό να αρπάξουν την ευκαιρία τα παιδιά που προέρχονται από τη δική μας Ακαδημία βόλεϊ. Αν συμβεί αυτό τα οφέλη για τον σύλλογο θα είναι πολλαπλά».

Κουζούνης: «Διατήρηση των κεκτημένων»

Τη διατήρηση των κεκτημένων θέτει ως βασικό στόχο της ομάδας του ο Παύλος Κουζούνης: «Ο Ολυμπιακός πάντα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και εμείς θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Παρόλο που υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, έχει μείνει ο προπονητής, αλλά και κάποιοι παίκτες οι οποίοι προσπαθούμε να μπολιάσουμε και τους υπόλοιπους στη νοοτροπία της ομάδας ώστε να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά».

Για τη μάχη του τίτλου, ο λίμπερο των «ερυθρολεύκων» τονίζει: «Κάθε χρόνο υπάρχουν θεωρητικά φαβορί και νομίζω ότι είμαστε εμείς με τον Ηρακλή, ενώ υπάρχει κι η Σύρος που είναι μια υγιής ομάδας. Όποιος αντέξει θα φτάσει όμως μέχρι το τέλος».

Για να δείτε το ρόστερ του Ολυμπιακού, πατήστε ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα