Προστέθηκε το «Castillo vs Johnson» στο UFC 151

Το UFC 151 της 1ης Σεπτεμβρίου θα περιέχει τον αγώνα τίτλου ανάμεσα στον Jon Jones και τον Dan Henderson και σιγά-σιγά προστίθενται οι υπόλοιποι αγώνες.

Την Τετάρτη (20/06) ανακοινώθηκε πως οι Michael Johnson (11-6) και Danny Castillo (14-4) θα δώσουν μεταξύ τους αγώνα για την κατηγορία Lightweight. Γνωστά ήταν ήδη τα ματς «Dennis Siver vs Eddie Yagin» και «Takeya Mizugaki vs Jeff Hougland» για τις κατηγορίες

Featherweight και Bantamweight, αντίστοιχα.

Φυσικά αυτοί οι αγώνες υστερούν σε σχέση με το main event, το οποίο θα αποσπάσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μάλιστα δεν φαίνεται πως προορίζονται για το τηλεοπτικό κομμάτι του προγράμματος.

Θυμίζουμε πως ο Jones (16-1) στοχεύει στην τέταρτη διαδοχική υπεράσπιση του τίτλου UFC Light Heavyweight Champion. Από την πλευρά του, ο 41χρονος Henderson (29-8) άφησε χωρίς κάτοχο τον αντίστοιχο τίτλο του Strikeforce, ώστε να πάρει τη συγκεκριμένη ευκαιρία σε προχωρημένο στάδιο της καριέρας του. Άλλωστε το UFC αποτελεί το μοναδικό από τα κορυφαία promotions, στο οποίο δεν έχει στεφθεί πρωταθλητής.

Για προβλέψεις και εκτιμήσεις είναι ακόμα αρκετά νωρίς. Ωστόσο ο «Bones» πρέπει να θεωρηθεί αδιαφιλονίκητο φαβορί, αν και ο «Hendo» είναι πολύ πιο κοντά στο άναρχο αγωνιστικό του στιλ, σε σχέση με τους Rashad Evans, Lyoto Machida, Quinton Jackson, Mauricio Rua και Ryan Bader, τους οποίους έχει κερδίσει ο Jones τους τελευταίους 16 μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα