Euro 2012: Μπίλεκ: «Ανώτερη η Πορτογαλία»

Την ανωτερότητα της Πορτογαλίας παραδέχθηκε ο Μίχαλ Μπίλεκ, υποστηρίζοντας πως η ποιοτική διαφορά της Τσεχίας ήταν εμφανής, ιδιαίτερα μετά την απουσία του Ροζίτσκι, ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίηση, αλλά και την περηφάνια τους για την πορεία της ομάδας του.

«Παλέψαμε σκληρά και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Στο πρώτο μέρος καταφέραμε να περιορίσουμε την Πορτογαλία, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε δυνάμεις και αναγκαστήκαμε να παίξουμε κλειστά. Η απουσία του Ροζίτσκι ήταν σημαντική. Αντιμετωπίσαμε έναν καλύτερο αντίπαλο, που στο δεύτερο

μέρος κυριάρχησε. Ξέραμε πως δεν είμαστε στο ίδιο ποιοτικό επίπεδο με την Πορτογαλία», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας, συμπληρώνοντας: «Αν κάποιος μου έλεγε πριν δυόμισι χρόνια ότι θα φτάναμε στα προημιτελικά του Euro 2012, δεν θα τον πίστευα. Καταφέραμε όμως να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα, με ταλαντούχους παίκτες και προοπτική για το μέλλον. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μας και περήφανος για την ομάδα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα