Το πρόγραμμα του 2012-13 στο NHL

Το NHL δημοσιοποίησε το πρόγραμμα 82 αγώνων όλων των ομάδων για την επόμενη χρονιά και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 11 Οκτωβρίου και θα είναι Φιλαδέλφεια Φλάιερς-Μπόστον Μπρούινς και Κολοράντο Άβαλανς-Σέιντ Λούις Μπλους, αρκεί να μην έχει κηρυχτεί lockout. Θυμίζουμε πως η συλλογική σύμβαση εργασίας ανάμεσα στους παίκτες και τη λίγκα

λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου και πως δεν έχει καταγραφεί ακόμα νέα συμφωνία!

Παρακάτω το πρόγραμμα της κάθε ομάδας ξεχωριστά:

Anaheim Ducks

Nashville Predators

Boston Bruins

New Jersey Devils

Buffalo Sabres

New York Islanders

Calgary Flames

New York Rangers

Carolina Hurricanes

Ottawa Senators

Chicago Blackhawks

Philadelphia Flyers

Colorado Avalanche

Phoenix Coyotes

Columbus Blue Jackets

Pittsburgh Penguins

Dallas Stars

San Jose Sharks

Detroit Red Wings

St. Louis Blues

Edmonton Oilers

Tampa Bay Lightning

Florida Panthers

Toronto Maple Leafs

Los Angeles Kings

Vancouver Canucks

Minnesota Wild

Washington Capitals

Montreal Canadiens

Winnipeg Jets

Στις 12 Οκτωβρίου οι Λος Άντζελες Κινγκς θα προσθέσουν το banner περί κατάκτησης του Stanley Cup στο «Staples Center», πριν από εντός έδρας ματς με τους Νιου Γιορκ Ρέιντζερς. Ακόμα, οι Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς θα αντιμετωπίσουν τους Τορόντο Μέιπλ Λιφς την 1η Ιανουαρίου στο ετήσιο Winter Classic, το οποίο θα γίνει στο ανοικτό «Michigan Stadium», ενώ στις 27 Ιανουαρίου προγραμματίστηκε το All Star Game του Κολόμπους. Το πρόγραμμα της regular season ολοκληρώνεται στις 13 Απριλίου με 14 αγώνες.

Πρόγραμμα ντραφτ

Επίσης το NHL παρουσίασε το πρόγραμμα του φετινού ντραφτ, το οποίο θα είναι το 50ό στην ιστορία της λίγκας. Θυμίζουμε πως η διαδικασία εισαγωγής παικτών θα γίνει στο Πίτσμπουργκ. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/06, 02:00) θα ξεκινήσει ο πρώτος γύρος. Ο δεύτερος γύρος θα αρχίσει το Σάββατο (17:00) και μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής θα έχουν ολοκληρωθεί οι επιλογές των επτά γύρων.

Φημολογίες για πρώτη επιλογή

Οι Έντμοντον Όιλερς διατηρούν για τρίτη διαδοχική χρονιά την κορυφαία επιλογή του ντραφτ. Τις τελευταίες ημέρες ο 18χρονος Ρώσος επιθετικός, Nail Yakupov, κερδίζει «πόντους», ώστε να πάρει την πρωτιά. Ωστόσο οι στάσεις πολλών συμπατριωτών του, οι οποίοι προτιμούν το KHL από το NHL, ενδέχεται να τον ρίξουν στην κατάταξη. Άλλωστε ο ίδιος ο Yakupov δεν έχει ξεκαθαρίσει, αν θέλει να ενταχθεί στη βορειοαμερικανική λίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα