Προσοτσάνη – Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης 3-0

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε στην Δράμα, καθώς οι άνθρωποι του Μέγα Αλεξάνδρου διαμαρτυρήθηκαν για τη λανθασμένη χρησιμοποίηση «μικρών» της Προσοτσάνης.

Συγκεκριμένα, στο 84’ ο νεαρός Κούτρας έδωσε την θέση του στον Ράδο, με αποτέλεσμα η Προσοτσάνη να συνεχίσει την αναμέτρηση με δύο «μικρούς», αντί των τριών που αναφέρει ο κανονισμός, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τις αντιδράσεις των φιλοξενούμενων.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, έγινε έλεγχος και διαπιστώθηκε πως στο φύλλο αγώνα αναγραφόταν πως στον αγωνιστικό χώρο

είχε περάσει ο Δροσίδης, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί και ο Ράδος που αγωνίστηκε είναι πάνω από 21 ετών. Έτσι, το φύλλο αγώνα καθυστέρησε να κλείσει και οι Σερραίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο ένστασης, εντός 48 ωρών.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, η Προσοτσάνη, στο ντεμπούτο του Γιώργου Μάλλιου, επικράτησαν άνετα με 3-0 του Μέγα Αλεξάνδρου Νέας Ζίχνης με σκόρερ τους: Μοσχοφίδη (15’), Δούμπλτζή (30’ και 48’).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανθρακίδης από το Κιλκίς.

Προσοτσάνη: Σκιαθίτης, Δημητριάδης, Καλαϊτζής (76’ Σίντος), Στεργιάκος, Κούτρας (84’ Ράδος), Κανατάς, Μοσχοφίδης, Φερφέρης (51’ Αμανατίδης) Δούμπλατζης, Ουζούνογλου, Χατζησσαββίδης.

Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης: Παλάικος, Τζήμας, Φιλιππίδης, Μουσικάκης, Τσιαμπούρης, Μεσέρδης (51’ Κουκούτσης), Ντόλας, Καρφαρίδας (56’ Τσόχας), Μπουζούρας, Ζαχαριάδης (70’ Ζαράκης), Μελιόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα