Καμένα Βούρλα-Πύρασος 2-5

Καταιγιστικός ήταν ο Πύρασος, ο οποίος πέτυχε την πιο ευρεία νίκη του στη Δ’ Εθνική, καθώς επιβλήθηκε 5-2 των Καμένων Βούρλων εκτός έδρας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας της Νέας Αγχιάλου ήταν ο Βαγγέλης Διαμάντης που σημείωσε τρία γκολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά και στο 7’ ο Πύρασος προηγήθηκε 0-1 με τον Διαμάντη να πλασάρει σωστά, ύστερα από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Τα Καμένα Βούρλα απάντησαν άμεσα και στο 8’ ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Τόλια, ύστερα από φάουλ του Λέσση. Στο 21’ ο Τανάγιας με σουτ

τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Διαμάντης με κεφαλιά έκανε το 1-2. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τσαγγάρης με πλασέ έκανε το 1-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο καλός ρυθμός συνεχίστηκε, με τον Πύρασο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 64’ ο Διαμάντης βρήκε εκ νέου δίχτυα με κεφαλιά, αλλά δεν μέτρησε το γκολ, για επιθετικό φάουλ. Στο 75’ο Τσάγγαρης μετά από πάσα του Μπούτλα έγραψε το 1-4. Στο επόμενο λεπτό, ο Διαμάντης πέρασε και τον τερματοφύλακα και σημείωσε το 1-5. Στο 80’ ο Πύρασος είχε νέο δοκάρι με σουτ του Τσάγγαρη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 83’ σε 2-5 με τον Αντωνιάδη που ήταν και το τελικό σκορ.

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ: Λιόλιος, Γουργιώτης (46’ Παπαευθυμίου), Θεοδοσόπουλος, Κυρίλης, Τόλιας, Καλύβας, Ν. Τσάρας (74’ Δ. Τσάρας), Λέσσης, Αντωνιάδης, Βαργιανίτης, Θανασιάς (70’ Ασπιώτης).

ΠΥΡΑΣΟΣ: Κουτσιρίμπας, Κοντοβάς (79’ Αναστασίου), Μπούτλας (83’ Ασλάνογλου), Λ. Γκάγκας, Μπασδάνης, Σπύρου, Τσάγγαρης, Σπ. Γκάγκας, Τανάγιας (72’ Κίτσος), Ράπτης, Διαμάντης.

Keywords
Τυχαία Θέματα