Είχε λίγο απ όλα

Σήμερα στη Τούμπα είδαμε ένα καλό παιχνίδι, ακούσαμε δηλώσεις που είχαν ενδιαφέρον, φάγαμε και το κλασικό ντεζαβού στη κερκίδα και το γλυκό έδεσε.

Πρώτα απ όλα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε γιατί ήταν ΠΑΟΚ ως ομάδα αλλά και ως κερκίδα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο όχι μόνο δεν ήταν ΠΑΟΚ, αλλά φαινόταν πως ούτε η ομάδα, ούτε και ο κόσμος ενδιαφερόταν για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Η ομάδα μάλλον είχε

το μυαλό της στον αγώνα της Τετάρτης, ο κόσμος στη μάχη της … επικοινωνίας και του κλίματος που θα επικρατήσει. Εμείς δεν είμαστε με τον Ζαγοράκη, εμείς είμαστε με τον Ζαγοράκη, άντε να δούμε ποιος θα επικρατήσει στο τέλος. Σίγουρα όχι ο ΠΑΟΚ.

Την ομάδα την σήκωσαν οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο και αποδείχτηκε άμεσα, πως όταν η ομάδα βγάζει ψυχή, ο κόσμος ξεχνάει όλα τα άλλα που θα μπορούσαν να ταλαιπωρήσουν τον εγκέφαλό του.

Η ανατροπή του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε πρώτον γιατί ο Σαλπιγγίδης φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του, εμφάνισε το αίσθημα ευθύνης που του αναλογούσε και πήρε την ομάδα πάνω του. Μαζί με αυτόν ανέβηκαν και οι άλλοι, ο ΠΑΟΚ έγινε επιθετικός και με ένα δικό του γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι από δική του ενέργεια, η ομάδα πήρε το τρίποντο.

Σίγουρα, έγιναν πολλά αβίαστα λάθη. Το βασικότερο, αυτό του Μπαλάφα στη φάση του γκολ, έχει εξήγηση και μάλιστα καλά που έγινε σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ τελικά κέρδισε.

Θεωρώ πως ο Μπαλάφας όταν παίζει στόπερ, έχει στιγμές που σκέφτεται ως χαφ. Ο καθαρός στόπερ, θα διώξει τη μπάλα, ενώ ο χαφ θα έχει στο μυαλό του πως θα διατηρήσει τη κατοχή μπάλας.

Το περίμενα αυτό το λάθος και για αυτό λέω ευτυχώς που έγινε σε αυτό το παιχνίδι και δεν στιγμάτισε – εκ νέου – τον παίκτη.

Για του λόγου του αληθές, άλλη φάση που ο Μπαλάφας να σκέφτηκε να διώξει δεν υπήρχε. Το μάθημά του το πήρε και μάλιστα για τα καλά.

Από εκεί και πέρα, δεν γίνεται να μη προβληματιστούμε από τον τρόπο που μπλόκαρε ο Καραγεωργίου τα χαφ μας και κυρίως τον Γκαρσία, αλλά και την ισορροπία που δεν υπήρχε σε αρκετά διαστήματα του αγώνα.

Σε γενικές γραμμές πάντως, η ομάδα δεν είναι σε κακή κατάσταση και ένα παιχνίδι που της στράβωσε το πήρε και μάλιστα δίκαια.

Κλείνοντας με το αγωνιστικό, κάποιος πρέπει να πάρει το σημαιάκι από τον Τάτση. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος.

Πάμε στα του Μπόλονι. Ο Ρουμάνος είπε τα αυτονόητα, αυτά που Λίγκα και ΕΠΟ θα έπρεπε να έχουν ως ευαγγέλιο.

Για όσους δεν έχουν καταλάβει, ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, η οποία έχει μία μέρα παραπάνω ξεκούραση, κάτι σημαντικό για την επαναφορά της ομάδας σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Δεν φτάνει μόνο αυτό. Η Λίγκα, δεν άλλαξε ούτε τον αγώνα που ακολουθεί, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να παίζει Σάββατο με τον Πανιώνιο. Και όλα αυτά, ενώ η ΕΠΟ έχει ορίσει το παιχνίδι κυπέλλου ενώ είναι γνωστές οι ημερομηνίες του πρωταθλήματος.

Το ότι τα στελέχη της Λίγκας και της ΕΠΟ, έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο όσο η Ελένη Λουκά με παγανιστικά όργια, είναι ένα γεγονός. Αυτό π

Keywords
Τυχαία Θέματα