Πρωινό χαλάρωμα στο «Σινάν Ερντέμ»

Με πρωινό χαλάρωμα θα ολοκληρωθεί σήμερα (13/05) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο, Βαγγέλης Αγγέλου, προπόνησαν τους παίκτες τους χθες το απόγευμα (12/05) μην έχοντας φυσικά στη διάθεσή τους τον άτυχο Έισι Λο. Ο Αμερικανός, που σε μια κίνηση αυτοθυσίας δήλωσε πως θέλει να παίξει στον τελικό έστω και με… ένα πόδι, δεν υπολογίζεται

από το Σέρβο τεχνικό, αφού ταλαιπωρείται από το βαρύ διάστρεμμα που «κληρονόμησε» στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. Ο Λο δίνει πλέον αγώνα δρόμου να προλάβει τον πρώτο τελικό των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, στις 17 Μαΐου, αν και η παρουσία του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα αποφασίσει σήμερα το πρωί (13/05) για την αποστολή που θα παραταχθεί στο μεγάλο τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το πιο πιθανό είναι να μπει στη δωδεκάδα ο Βασιλόπουλος, ενώ οι υπόλοιποι έντεκα αναμένεται να είναι εκείνοι που προτιμήθηκαν και στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, δηλαδή οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας, Βασίλης Σπανούλης, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Μάρκο Κέσελ, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Τζόι Ντόρσεϊ, Κάιλ Χάινς και Πέρο Άντιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα