Με οδηγό τον Phil Hughes οι Γιάνκις

Τη νίκη με 6-2 πήραν οι Νιου Γιορκ Γιάνκις σε βάρος των Σιάτλ Μάρινερς στο τέταρτο απογευματινό παιχνίδι του σημερινού προγράμματος του MLB.

Άλλωστε ο Phil Hughes (3-4) έφτασε ένα out πριν από το τέλος του όγδοου inning παραχωρώντας έξι hits και ένα run. Μονάχα ο Mike Carp σκόραρε σε βάρος του pitcher των Νεοϋορκέζων με ατομικό home run.

Επίσης,

ο Raul Ibanez είχε home run επί της παλιάς του ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Εν τέλει ο Boone Logan έκανε το δεύτερο save της καριέρας του με δύο strikeouts στο ένατο inning.

Σε εξέλιξη είναι τα Φιλαδέλφεια Φίλις-Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Μπάλτιμορ Όριολς-Τάμπα Μπέι Ρέις, Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Χιούστον Άστρος, Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, Σινσινάτι Ρεντς-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, Μινεσότα Τουίνς-Τορόντο Μπλου Τζέις, Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Ατλάντα Μπρέιβς και Μπόστον Ρεντ Σοξ-Κλίβελαντ Ίντιανς. Το σημερινό πρόγραμμα έχει και τα Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς, Όκλαντ Αθλέτικς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς και Λος Άντζελες Ντότζερς-Κολοράντο Ρόκις, ενώ νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τρία ακόμα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα