Πρεμιέρα του Cruze SW στην έκθεση της Γενεύης

Η γκάμα του Chevrolet Cruze διευρύνεται. Η πρακτικότερη SW εκδοχή είναι προ των πυλών.

Στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η Station Wagon έκδοση του Chevrolet Cruze. Το Cruze SW έχει μήκος 4,67 μ. και προσφέρει πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών, η χωρητικότητα του οποίου θα κυμαίνεται από τα 500 έως και τα 1.500 λίτρα με το πίσω κάθισμα αναδιπλωμένο.

Παράλληλα,

τα χαρακτηριστικά που ήδη έχουν αναδειχτεί ως βασικά πλεονεκτήματα του Cruze, όπως η ευρύχωρη καμπίνα, η καλή ποιότητα κύλισης, το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και η κορυφαία ασφάλεια, αναμένεται να κάνουν την έκδοση Station Wagon μια ιδανική οικογενειακή επιλογή. Αυτή η νέα εκδοχή αμαξώματος έρχεται να μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ την οικογένεια του Cruze, η οποία με το 4θυρο και το 5θυρο έχει ήδη ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πωλήσεις, και να προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή σε όσους έχουν τους χώρους ψηλά στην λίστα με τις προτεραιότητες τους. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι η βελτίωση στο Cruze SW δεν θα είναι μόνο «χωροταξική». Με την ευκαιρία της παρουσίασης της SW έκδοσης, η Chevrolet «ντεμπουτάρει» δύο νέους κινητήρες: Έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζίνης 1,4 λίτρων με απόδοση 140 ίππους και ένα νέο πετρελαιοκινητήρα 1,7 λίτρων με απόδοση 132 ίππους, του οποίου η μέγιστη τιμή της ροπής, κάνει την εμφάνισή της στις 2.000 σ.α.λ. και είναι 30,6 kgm.

Ένα ακόμα καινούργιο χαρακτηριστικό για την οικογένεια του Cruze που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Γενεύη είναι το νέο σύστημα Multimedia της Chevrolet, το οποίο ονομάζεται My Link. Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα πολυμέσων θα μπορεί να συνδέεται ενσύρματα (μέσω θύρας USB) ή ασύρματα (μέσω Bluetooth ή Wi-Fi) μέχρι και με 10 ηλεκτρονικές συσκευές, αναπαράγοντας το λειτουργικό τους πρόγραμμα στην μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής που είναι τοποθετημένη στη κεντρική κονσόλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα