Τιμήθηκαν οι Εσπερίδες

Ξεχωριστή θέση είχαν για ακόμα μία φορά φέτος οι Εσπερίδες στην ετήσια εκδήλωση βράβευσης αθλητών και αθλητριών του Δήμου Καλλιθέας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, με τις Εσπερίδες να μην περνούν απαρατήρητες από τη δημοτική αρχή, η οποία τις βράβευσε για τα επιτεύγματά τους κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στην τριταθλήτρια Ελλάδας

πέρυσι στη Νικήτη Χαλκιδικής ομάδα των Κοραδίων, στη πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΝΑ ομάδα των Κορασίδων, στη δευτεραθλήτρια ΕΣΚΑΝΑ ομάδα των Νεανίδων και στην, επίσης δευτεραθλήτρια ΕΣΚΑΝΑ, ομάδα των Παγκορασίδων.

Βραβεύθηκαν, επίσης, οι τρεις παίκτριες των Εσπερίδων που εισήλθαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, Ελίζα Ζεβαχιργιάν, Βίκυ Γιαννακοπούλου και Κωνσταντίνα Νιάρχου. Τα κορίτσια συνόδευσε στην εκδήλωση η αρχηγός της ανδρικής ομάδας, Ρούλα Καλογήρου, η οποία παρέλαβε τα κύπελλα και μετάλλια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, με τις Εσπερίδες να μην περνούν απαρατήρητες από τη δημοτική αρχή, η οποία τις βράβευσε για τα επιτεύγματά τους κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στην τριταθλήτρια Ελλάδας πέρυσι στη Νικήτη Χαλκιδικής ομάδα των Κορασίδων, στην πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΝΑ ομάδα των Κορασίδων, στη δευτεραθλήτρια ΕΣΚΑΝΑ ομάδα των Νεανίδων και στην, επίσης δευτεραθλήτρια ΕΣΚΑΝΑ, ομάδα των Παγκορασίδων.

Βραβεύθηκαν, επίσης, οι τρεις παίκτριες των Εσπερίδων που εισήλθαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, Ελίζα Ζεβαχιργιάν, Βίκυ Γιαννακοπούλου και Κωνσταντίνα Νιάρχου. Τα κορίτσια συνόδευσε στην εκδήλωση η αρχηγός της γυναικείας ομάδας, Ρούλα Καλογήρου, η οποία παρέλαβε τα κύπελλα και μετάλλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα