Δείτε στους κινηματογράφους...

19:16 17/2/2012 - Πηγή: AEK365

Μόλις δυο ταινίες έχρονται στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα, ενώ σε όλα τα σινεμά πια θα παίζεται η ταινία Κι ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι που ξεκίνησε τις preview προβολές από την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτό φυσικά που κλέβει τις εντυπώσεις είναι το Hugo του Μάρτιν Σκορτσέζε με ήρωα ένα μικρό αγόρι, τον Χιούγκο Καμπρέ, που ζει στον σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού. Προσπαθεί να κρατήσει μυστική την παρουσία του από τον σταθμάρχη -που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα μικρά αγόρια- και από τον σκύλο του, ενώ κλέβει ελατήρια

και άλλα μικροαντικείμενα, με σκοπό να φτιάξει ένα χαλασμένο ρομπότ που του έχει αφήσει ο πατέρας του. Η γνωριμία του με ένα κορίτσι και με τον φαινομενικά αυστηρό παππού της, θα οδηγήσουν τον Χιούγκο Καμπρέ σε μία θαυμαστή περιπέτεια που έχει στο επίκεντρό της το ίδιο το... σινεμά.

Πολύ γλυκιά ταινία που μοιάζει να είναι για παιδιά, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσει κανέναν χωρίς να τον μαγέψει! Ήδη με πολλά βραβεία στις βαλίτσες του και με 11 υποψηφιότητες στα Όσκαρ, ο Σκορτσέζε μας κάνει μια νοσταλγική, αλλά και τρισδιάστατη βόλτα στον κόσμο του σινεμά και των ονειρών που δεν θέλουμε να τελειώσει! Με τους Άζα Μπάτερφιλντ, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Σάσα Μπάρον Κοέν, Τζουντ Λο.

Από τις 14 Φεβρουαρίου, λόγω του Αγίου Βαλεντίνου, έχει αρχίσει να προβάλλεται το Έρωτας από την Αρχή που δεν είναι κάτι περισσότερο ούτε λιγότερο από μια χαριτωμένη ρομαντική κομεντί. Μάλιστα, η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς επαναλαμβάνει κατά κάποιο τρόπο το «Ημερολόγιο», αφού υποδύεται μια κοπέλα που πέφτει θύμα ενός αυτοκινητιστικού δυστυχήματος μαζί με τον φίλο της και χάνει από τη μνήμη της τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής της. Ο σύντροφός της θα προσπαθήσει να της τα ξαναθυμίσει, αφού μαζί με όλα τα άλλα έχει ξεχάσει κι αυτόν. Ιδανική μόνο για όσους τους αρέσουν τα ρομαντικά! Με τους Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα