Ζευγώλης: «Αυτό που μας αξίζει»

Ιστορία ετοιμάζεται να γράψει ο Αθηναϊκός, που στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών αντιμετωπίζει στον Άγ. Δημήτριο τον Κρόνο.

Το συγκρότημα του Βύρωνα με νίκη αύριο (18/02, 18.00) θα φθάσει τις 91 σερί εντός των ελληνικών συνόρων και θα καταρρίψει το ρεκόρ διαδοχικών νικών του πανεπιστημίου Κονέκτικατ που ανήκει στο ρεκόρ Γκίνες. «Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό», έδωσε το στίγμα που επικρατεί στην ομάδα του ο Γιώργος Ζευγώλης. Είπε ακόμα…

Για τη σπουδαιότητα του «διπλού»: «Με νίκη στο συγκεκριμένο

αγώνα ο Αθηναϊκός, που τιμά το γυναικείο μπάσκετ, θα κατακτήσει θέση στο ρεκόρ Γκίνες. Στους χαλεπούς καιρούς που περνάει το μπάσκετ και ειδικά το γυναικείο είναι ένα γεγονός που πρέπει να πανηγυριστεί -αν φυσικά επιτευχθεί- από όλο το γυναικείο μπάσκετ.

Για την ετοιμότητα του Αθηναϊκού: «Τα κορίτσια είναι έτοιμα να πάρουν αυτό που τους ανήκει. Ειδικά οι έμπειρες παίκτριες ξέρουν τη σημασία μιας τέτοιας νίκης, όπως και οι νέες οι οποίες έχουν μπει στο πνεύμα. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Δυστυχώς, προβλήματα τραυματισμών εξακολουθούν να μας ταλαιπωρούν, αλλά πιστεύω πως, πλην της Τούλας Καλέντζου, όλες οι άλλες θα είναι έτοιμες να δώσουν το παρών».

Για τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου: «Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που αδικείται από τη θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα. Θεωρώ ότι είναι από τις πολύ καλές ομάδες της λίγκας και προσωπικά μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τα ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα