Ποιες μιμήθηκε η Τζένη Χειλουδάκη;

Η Τζένη Χειλουδάκη ανέβηκε πρόσφατα τα σκαλιά της εκκλησίας και τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Και αν η απόφασή της αυτή προκάλεσε έκπληξη και θεωρήθηκε πρωτοποριακή, ωστόσο δεν είναι η μόνη «εγχειρισμένη» που παντρεύτηκε, όπως αναφέρει το www.gossip-tv.gr

Από τη δεκαετία του '70 που οι τρανσέξουαλ ήρθαν στο προσκήνιο μέχρι σήμερα, πολλές «εγχειρισμένες» παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ή ακόμη και με παπά και με κουμπάρο. Ανάμεσά τους και κάποιες που έγιναν διάσημες όπως το μέντιουμ Οντυ Καββαδά, η σόουγουμαν Ραχήλ Χάλαρη, η καλλονή Μπελίντα, με την οποία ήταν ερωτευμένος «ο ληστής με τις γλαδιόλες» Θόδωρος Βενάρδος και η Χριστίνα Μπαλτζή (η γνωστή Καρλότα).

Από τις πρώτες «εγχειρισμένες» που παντρεύτηκαν ήταν το γνωστό μέντιουμ-αστρολόγος Οντυ Καββαδά (πρώην Οδυσσέας), η οποία μάλιστα διαφήμιζε τη δουλειά της σε έντυπα της εποχής και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι προβλέψεις της ήταν επιτυχημένες.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gossip-tv.gr.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords