Πήραν το πλεονέκτημα οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς

Με νικητήριο γκολ του Ryan Carter, 4:24 πριν από τη λήξη, οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς κέρδισαν με 5-3 τους Νιου Γιορκ Ρέιντζερς, οπότε προηγήθηκαν με 3-2 στην ημιτελική σειρά των playoffs του NHL.

Οι «διάβολοι» προηγήθηκαν με 3-0 στο «Madison Square Garden», αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση. Εν τέλει o Carter σημείωσε το 4-3 και ακολούθησε ο Zach Parise

με τέρμα σε ανυπεράσπιστη εστία.

Στην αρχή, πάντως, φάνηκε πως οι Ντέβιλς θα επικρατήσουν εύκολα στη Νέα Υόρκη. Άλλωστε ο Henrik Lundqvist δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, οι Stephen Gionta, Patrik Elias και Travis Zajac διαμόρφωσε το 3-0.

Πριν από τη λήξη της πρώτης περιόδου, όμως, ο Brandon Prust μείωσε 3-1. Ακολούθησε το 3-2 από τον Ruan Callahan στο 32ο δευτερόλεπτο της δεύτερης περιόδου και το 3-3 από τον Marian Gaborik στο 17ο της τρίτης, αντίστοιχα. Τότε αποφάσισε να βάλει «στοπ» ο Martin Brodeur, ο οποίος συμπλήρωσε 25 αποκρούσεις, έναντι των δώδεκα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Τελικά ο Carter έκρινε το παιχνίδι με το δικό του γκολ. Πάντως οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου» πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση στη σειρά, αλλά… έχασαν.

Πλέον οι Ρέιντζερς θέλουν δύο διαδοχικές νίκες, ενώ ο έκτος τελικός της Ανατολής διεξάγεται τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/05, 03.00). Αν χρειαστεί έβδομο παιχνίδι, αυτό θα γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/05, 03:00). Θυμίζουμε πως οι Λος Άντζελες Κινγκς έχουν προκριθεί ήδη στον τελικό του Stanley Cup.

Keywords
Τυχαία Θέματα