Δύο home runs του Alex Rodriguez για τους Νιου Γιορκ Γιάνκις

Οι Νιου Γιορκ Γιάνκις επικράτησαν με 8-3 των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς του Μάικ Μουστάκα, για τους οποίους ντεμπούταρε ο Will Smith.

Ο Smith (0-1) δέχθηκε δύο home runs από τον Alex Rodriguez και ένα από τον Curtis Granderson

στο πρώτο του ματς σε επίπεδο Major League. Επίσης ο Derek Jeter πέτυχε τρία hits και συμπλήρωσε 3,152 στην καριέρα του, ώστε να ανέβει στην15η θέση της κατάταξης όλων των εποχών του MLB. Τη νίκη χρεώθηκε ο Andy Pettitte (2-1), ενώ ο Μάικ Μουστάκας έμεινε στα 0/4 hits. Ακόμα, οι Billy Butler και Mitch Maier σημείωσαν home runs για τους «βασιλικούς».

Οκτώ «καθαρά» innings «έβγαλε» ο Cole Hamels (7-1) στο 4-1 των Φιλαδέλφεια Φίλις επί των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Μόλις στο ένατο inning δέχθηκε το μοναδικό run, αλλά συμπλήρωσε επτά σερί νίκες. Βοηθήθηκε από τον home run του Shane Victorino, ενώ ο Adam LaRoche μείωσε με αντίστοιχο χτύπημα για τους «πρωτευουσιάνους».

Walk-off ατομικό home run σημείωσε ο Todd Frazier στο ένατο inning σε βάρος του Christian Martinez (2-1) και διαμόρφωσε το 2-1 των Σινσινάτι Ρεντς επί των Ατλάντα Μπρέιβς. Έτσι οι «κόκκινοι» συμπλήρωσαν σερί πέντε νικών, αν και ο Dan Uggla άνοιξε το σκορ με ατομικό home run στο τέταρτο κομμάτι της αναμέτρησης.

Με home run του Troy Tulowitzki οι Κολοράντο Ρόκις κέρδισαν με 8-4 τους Μαϊάμι Μάρλινς και διέκοψαν αρνητικό σερί έξι παιχνιδιών. Μάλιστα ο σύλλογος της Φλόριντα προηγήθηκε με 3-0, αλλά ο Alex White (3-1) ξεπέρασε το αρνητικό ξεκίνημα και οδήγησε την ομάδα του στην επιτυχία. Συνολικά ο Tulowitzki είχε τέσσερα RBIs.

Τρία hits, μεταξύ των οποίων το νικητήριο στο όγδοο inning, πέτυχε ο Jason Kipnis στο 4-2 των Κλίβελαντ Ίντιανς σε βάρος των Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Επίσης ο Travis Hafner «έγραψε» home run και στο τέλος ο Chris Perez συμπλήρωσε 15 saves.

Σε εξέλιξη είναι τα Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Μινεσότα Τουίνς, Χιούστον Άστρος-Σικάγο Καμπς, Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες και Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Λος Άντζελες Ντότζερς, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα. Νωρίτερα τελείωσαν τα πρώτα έξι ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα