Μπράιαν Σόου: «Μετά τα playoffs οι πιθανές διαπραγματεύσεις»

Δεν πρόκειται να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα ο Μπράιαν Σόου, όσο οι Ιντιάνα Πέισερς συνεχίσουν στα playoffs.

Ο 46χρονος προπονητής, άλλωστε, είναι βοηθός του Φρανκ Βόγκελ στους εκπρόσωπους της Ιντιανάπολις και φαίνεται προσηλωμένος στους άμεσους στόχους της ομάδας του. Θυμίζουμε πως οι Πέισερς είναι πίσω με 3-2 στην ημιτελική σειρά της Ανατολής εναντίον των Μαϊάμι Χιτ και αύριο (25/05, 03:00) θα επιδιώξουν να παραμείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση μίας θέσης ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες φετινές ομάδας του «μαγικού» κόσμου.

Ωστόσο, οι Ορλάντο Μάτζικ έχουν

ήδη αποκλειστεί από την postseason. Μάλιστα απέλυσαν τον Σταν Βαν Γκάντι και ο Σόου είναι ανάμεσα στα «ονόματα», τα οποία φαίνονται πως εξετάζονται από τη διοίκηση του συλλόγου της Φλόριντα.

«Απλά περιμένω να ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου στους Πέισερς. Δεν θέλω να προκαλέσω κάποιο πρόβλημα στην ομάδα. Το τελευταίο, που θα ήθελα, είναι να αποσπάσω την προσοχή του συλλόγου, από τους πολύ σημαντικούς στόχους, τους οποίους διεκδικεί. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον, αλλά αυτό θα συμβεί στην ώρα του. Υποθέτω, άλλωστε, πως θα αναζητήσουν πρώτα νέο GM και στη συνέχεια θα ψάξουν για νέο τεχνικό» δήλωσε σχετικά ο Σόου.

Θυμίζουμε πως ο κόουτς ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου των Λος Άντζελες Λέικερς, με τους οποίους κατέκτησε τρία παγκόσμια πρωταθλήματα σαν παίκτης, από το 2004 μέχρι το 2011. Στις 23 Ιουνίου του 2011, όμως, προσλήφθηκε από τους Πέισερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα