Πήραν πίσω τον Hightower οι Ουάσινγκτον Ρέντσκινς

Την επανάκτηση του 25χρονου running back, Tim Hightower, ανακοίνωσαν οι Ουάσινγκτον Ρέντσκινς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Οι «πρωτευουσιάνοι» απέκτησαν πέρσι τον Hightower με ανταλλαγή από τους Αριζόνα Κάρντιναλς. Ωστόσο φέτος το συμβόλαιό του έληξε, αλλά πλέον υπέγραψε νέο και παρέμεινε στους Ρέντσκινς.

Παρελθόν ο Chad Jones

Στον

κατάλογο των waivers τοποθετήθηκε ο safety, Chad Jones, από τους Νιου Γιορκ Τζάιαντς. Παράλληλα ανακοινώθηκαν οι Bradon Collins (wide receiver), Jake Muasau (linebacker) και Will Hill (safety), όλοι undrafted rookies.

«Μυστικά» τα οικονομικά των Βάικινγκς

Οι Μινεσότα Βάικινγκς εξασφάλισαν 498 εκατομμύρια δολάρια από τις πολιτικές αρχές, ώστε να χτιστεί νέο γήπεδο στην πόλη, το οποίο έχει συνολικό κόστος 975 εκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα, όμως, η συμφωνία προβλέπει πως ο Δήμος και η Πολιτεία δεν μπορούν να ζητήσουν έλεγχο των οικονομικών του συλλόγου του NFL! Έτσι τα έσοδα των Βάικινγκς από τους χορηγούς του νέου γηπέδου θα είναι... μυστικά.

Πήραν Coutu οι Τζάγκουαρς

Τον kicker, Brandon Coutu, απέκτησαν οι Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς. Παράλληλα αποδεσμεύτηκε ο rookie cornerback, Dontrell Johnson.

Αναβάθμιση γηπέδου στους Ραμς

Επένδυση 124 εκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να αναβαθμίσουν το γήπεδό τους ετοιμάζουν οι Σέιντ Λούις Ραμς. Μάλιστα ο σύλλογος προτίθεται να αναλάβει το 52% του κόστους, αφού πρώτα απορρίφθηκε σχέδιο κατασκευής νέου γηπέδου έναντι 700 εκατομμυρίων δολαρίων. Πλέον αναμένουν την έγκριση των αρμόδιων πολιτικών αρχών, από τους οποίους απαιτείται το υπόλοιπο ποσό της επένδυσης.

Τραυματίστηκε πάλι ο Peters

Νέο τραυματισμό υπέστη ο Jason Peters των Φιλαδέλφεια Ιγκλς. Αρχικά έσκισε τον αχίλλειο τένοντα του στις 27 Μαρτίου, αλλά πλέον έπαθε υποτροπή. Πιθανότατα θα απουσιάσει από όλη την επερχόμενη σεζόν.

Επανέρχεται ο Cutler

Ξεπέρασε τραυματισμό σε δάκτυλο του χεριού, ο οποίος χρειάστηκε εγχείρηση, και ο Jau Cutler θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις των Σικάγο Μπέαρς, όταν αυτές αρχίσουν. Ο quarterback, όπως είναι γνωστό, έχει αντιμετωπίσει πλειάδα τραυματισμών στην καριέρα του.

Πλησιάζει η εκδίκαση της έφεσης της NFLPA

Η ένωση παικτών του NFL θεωρεί πως η λίγκα δεν μπορεί να τιμωρήσει παίκτες για εξωαγωνιστική συμπεριφορά, αλλά έκανε ακριβώς αυτό με τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο περί τιμολόγησης τραυματισμών των Νιου Ορλίνς Σέιντς. Πρόκειται για τους Jonathan Vilma (linebacker), Will Smith (defensive end), Scott Fujita (linebacker) και Anthony Hargrove (defensive end). Μάλιστα οι τιμωρημένοι έχουν ήδη καταθέσει ξεχωριστές εφέσεις.

Υπέγραψαν Ganaway οι Τζετς

Συμβόλαιο απέκτησε πλέον ο running back, Terrance Ganaway, με τους Νιου Γιορκ Τζετς. Άλλωστε επιλέχθηκε στον έκτο γύρο του φετινού ντραφτ.

Τέσσερις προσθήκες στους Κάρντιναλς

Τέσσερις undrafted rookies απέκτησαν οι Αριζόνα Κάρντιναλς, αφού πρώτα δοκιμάστηκαν. Ξεχωρίζει ο running back, Javarris James

Keywords
Τυχαία Θέματα