Παραιτήθηκε ο Dale Hunter από τους Κάπιτολς

Χωρίς να ολοκληρώσει σεζόν, ο Dale Hunter παραιτήθηκε από τους Ουάσινγκτον Κάπιτολς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Δύο 24ώρα ύστερα από τον αποκλεισμό των «καπς» από τα playoffs, o Hunter ανακοίνωσε την απόφασή του στους παίκτες του. Ξεκαθάρισε ότι πρέπει να επιστρέψει στον Καναδά και στην οικογένειά του, οπότε δεν μπορεί

να συνεχίσει στους «πρωτευουσιάνους».

Θυμίζουμε πως ανέλαβε τον σύλλογο στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν και πέτυχε τριάντα νίκες σε εξήντα παιχνίδια, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στα playoffs. Μεταξύ άλλων περιόρισε τη συμμετοχή του Alex Ovechkin, κάτι που αποδείχθηκε ευεργετικό για τον παίκτη και για την ομάδα, αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν. Σημειώνουμε πως η παραίτησή του ήταν απρόσμενη, αφού η διοίκηση των Κάπιτολς σκόπευε να τον κρατήσει για τη νέα χρονιά όντας απόλυτα ικανοποιημένη από την προσφορά του.

Εν τω μεταξύ, οι Ovechkin και Alexander Semin ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Ρωσίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο είναι σε εξέλιξη. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας τους παραμένει αήττητο σε επτά παιχνίδια.

Μονιμοποίηση του Richards τους Μπλου Τζάκετς

Αντίθετα, ο Todd Richards εξασφάλισε τη μονιμοποίησή του στην τεχνική ηγεσία των Κολόμπους Μπλου Τζάκετς. Τον Ιανουάριο είχε διαδεχθεί τον Scott Arniel σαν προσωρινή λύση, αλλά κάλυψε τις απαιτήσεις των εκπρόσωπων του Κολόμπους.

Πρωτιές για Ρωσία και Καναδά

Στις 15 Μαΐου θα ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου πρώτης κατηγορίας. Θα ακολουθήσουν τα ματς-χιαστί, στα οποία θα καθοριστεί οι πρωταθλητής και οι υποβιβασμοί.

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΣΙΝΚΙ
1. Καναδάς 16 (6 αγ.)
2. Φινλανδία 15 (7 αγ.)
3. Η.Π.Α. 13 (6 αγ.)
4. Σλοβακία 12 (6 αγ.)
5. Γαλλία 9 (6 αγ.)
6. Ελβετία 6 (6 αγ.)
7. Λευκορωσία 3 (6 αγ.)
8. Καζακαστάν 1 (7 αγ.)

15 Μαΐου
Καναδάς-Λευκορωσία
Σλοβακία-Γαλλία
Η.Π.Α.-Ελβετία

ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
1. Ρωσία 21 (7 αγ.)
2. Σουηδία 15 (6 αγ.)
3. Τσεχία 11 (6 αγ.)
4. Νορβηγία 10 (6 αγ.)
5. Λετονία 6 (6 αγ.)
6. Γερμανία 6 (6 αγ.)
7. Δανία 4 (6 αγ.)
8. Ιταλία 2 (7 αγ.)

15 Μαΐου
Νορβηγία-Δανία
Τσεχία-Γερμανία
Σουηδία-Λετονία

Keywords
Τυχαία Θέματα