Ζάκυνθος: «Άσχημο να αφήνονται υπονοούμενα»

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΑΟ Γλυφάδας για την ομαδική τροφική δηλητηρίαση της αποστολής πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ζάκυνθο έδωσε το ΑΠΣ, που τονίζει ότι είναι άσχημο να αφήνονται υπονοούμενα, τα οποία θίγουν άμεσα ή έμμεσα το σωματείο.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της η Ζάκυνθος επισημαίνει με επτά «ούτε» πως δεν αναφέρθηκε από κανέναν ότι η αποστολή του ΑΟ Γλυφάδας υπέστη τροφική δηλητηρίαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΣ

Ζάκυνθος:

«Με έκπληξη διαβάσαμε πριν από λίγο την ανακοίνωση του Α.Ο. Γλυφάδας σχετικά με την τροφική δηλητηρίαση της αποστολής (που είναι προς εξιχνίαση) και την όποια σχέση της με την προχθεσινή κατάλευκη-πεντακάθαρη και δίκαιη νίκη του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Δεν θα θέλαμε να μπούμε σε καμιά μορφή αντιπαράθεσης με το φίλο σωματείο της Γλυφάδας, απλά επισημαίνουμε… Μέχρι την στιγμή που η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας, μπήκε στο καράβι της επιστροφής από τη Ζάκυνθο δεν ακούστηκε το παραμικρό για τα περί δηλητηρίασης με συνέπεια τη «νωχελικότητα» των παικτών τους στο μεταξύ μας αγώνα.

- Ούτε από τον Προπονητή κ. Μουράτ Σεροπιάν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

-Ούτε από τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Γκούμα που ευχαρίστησε για τη φιλοξενία.

-Ούτε από τον αρχηγό της αποστολής κ. Σπύρου

-Ούτε από γονείς των ποδοσφαιριστών που είχαν ακολουθήσει την αποστολή στο νησί (κ. Βασιλόγιαννης)

-Ούτε από το γιατρό του αγώνος κ. Κολοκοτσά

-Ούτε από τον παρατηρητή αγώνα κ. Ξανθόπουλο λόγω της απουσίας του ορισθέντος, ανέλαβε χρέη παρότι ήταν μέλος της αποστολής της Γλυφάδας με δική μας συναίνεση.

-Ούτε από κανένα άλλο μέλος της αντίπαλης ομάδας. Η «νωχελική» Γλυφάδα πήρε στο παιχνίδι 7 κίτρινες κάρτες και είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών.

Το τι συνέβη από το λιμάνι της Κυλλήνης και μετά δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Είναι άσχημο όμως να αφήνονται υπονοούμενα, τα οποία μας θίγουν και άμεσα ή έμμεσα σαν σωματείο.

Δεν θα ξαναεπανέλθουμε… Εκ του Δ.Σ».

Keywords
Τυχαία Θέματα