Ανέβηκε τις σκάλες της... δόξας ο Bobby Roode

Ένα βήμα πριν την καταγραφή... ιστορίας είναι πλέον ο Bobby Roode, αφού o TNA Champion επικράτησε και στο main event του Sacrifice.

O Καναδός παλαιστής επιβλήθηκε του RVD σε αντίπαλο «γήπεδο», αφού τα κατάφερε περίφημα σε Ladder Match! Αρχικά απέφυγε τις τελειωτικές κινήσεις του Rob Van Dam και στη συνέχεια κράτησε τον τίτλο του ανεβαίνοντας τις σκάλες και αρπάζοντας τη ζώνη, αν και φάνηκε να χτυπά το γόνατό του. Μάλιστα εντός των επόμενων ημερών θα γίνει ο μακροβιότερος πρωταθλητής στην ιστορία του promotion.

Μετά

από μεγάλο, σε διάρκεια, ματς, ο Kurt Angle χρειάστηκε παρέμβαση των Christopher Daniels και Kazarian, για να «καθαρίσει» τον AJ Styles. Το δίδυμο, μάλιστα, είχε κατακτήσει τους τίτλους Tag Team σε βάρος των Samoa Joe και Magnus στο ξεκίνημα του Sacrifice, αλλά οι δύο νέοι πρωταθλητές δεν λησμόνησαν τον «Phenomenal». Από την πλευρά του, ο Angle αποχώρησε τραυματισμένος στο γόνατο και αγκαλιασμένος με τον αντίπαλό του.

Ακόμα, ο Mr. Anderson πήρε τη νίκη σε συναρπαστικό αγώνα εναντίον του Jeff Hardy, ενώ ο Crimson παρέμεινε αήττητος, καθώς κέρδισε τον Eric Young σε open challenge. Δύο αντίπαλους κατάφερε ο TV Champion, Devon, η Gail Kim κράτησε το Knockouts Championship και ο Austin Aries συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία «διαλύοντας» τον Bully Ray.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Οι Christopher Daniels & Kazarian κέρδισαν τους Samoa Joe & Magnus.
H Gail Kim κέρδισε την Brooke Tessmacher.
O Devon κέρδισε τους Robbie E. και Robbie T.
O Mr. Anderson κέρδισε τον Jeff Hardy.
O Crimson κέρδισε τον Eric Young.
O Austin Aries κέρδισε τον Bully Ray.
O Kurt Angle κέρδισε τον AJ Styles.
O Bobby Roode κέρδισε τον RVD.

Keywords
Τυχαία Θέματα