Περίπατο στο Ρέθυμνο ο ΠΑΟΚ

Τη νίκη με 4-0 πήρε ο ΠΑΟΚ κόντρα στις Κρήσσες Ρεθύμνου για την 6η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να πάρουν μια εύκολη νίκη απέναντι στις νεοφώτιστες στη «μεγάλη» κατηγορία, Κρήσσες, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι από νωρίς.

Ο «Δικέφαλος» κατάφερε να προηγηθεί στο 14’ με πλασέ της Παντελειάδου, ενώ λίγο αργότερα, στο 17,’ η Σπύρου έκανε το 2-0 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο

24΄η Παντελειάδου πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό της γκολ στον αγώνα έκανε το 3-0 με κεφαλιά ενώ η Μουρατίδου στο 61’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο Σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στο Ρέθυμνο τίμησε τα κορίτσια του «Δικεφάλου», βραβεύοντας την ομάδα τις… καρδιάς του καθώς και την ομάδα των Κρησσών

ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Βαΐτση, Μαμαλάκη, Καψαλάκη, Στράνκοβιτς, Ξενοπούλου, Ψιλάκη (75’ Μαγγανά), Δρακάκη Ε, Λαζανάκη, Δαφέρμου (65’ Χαμογιωργάκη), Πιτσή, Μυρσιλίδη.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Σπύρου, Δημητρίου, Αδαμάκη, Χατζηγιαννίδου, Αρβανιτάκη, Παντελειάδου, Βλασιάδιου, Γκατζογιάννη, Φιλιππίδου, Βαρδαλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα