Ταμουρίδης: «Δεν πρόκειται να ξεχάσω την στιγμή αυτή»

Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας Γιάννης Ταμουρίδης τιμήθηκε από τον σύλλογό του τον ΠΑΟΚ για τις διακρίσεις που έχει χαρίσει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στο ημίχρονο του αγώνα του ΠΑΟΚ χθες Σάββατο με τον Παναθηναϊκό μπήκε με το ποδήλατό του στο παρκέ και οι φίλαθλοι τον αποθέωσαν. Τιμήθηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την τιμητική πλακέτα του παρέδωσαν ο Παύλος Σαλτσίδης

με τον Νίκος Σταυρόπουλο. Επίσης,τον τίμησαν οι «300 χορηγοί» του ΠΑΟΚ με τιμητική πλακέτα που του απένειμε ο πρώην πρόεδρος της ποδηλατικής ομοσπονδίας και επί χρόνια έφορος ποδηλασίας του ΠΑΟΚ Παύλος Παπαδόπουλος.

Ο Ταμουρίδης δήλωσε συγκινημένος: «Ηταν μία απίστευτη στιγμή. Ανατρίχιασα πραγματικά μπαίνοντας στο γήπεδο και βλέποντας όλο αυτό τον κόσμο. Δυστυχώς, εμείς οι αθλητές των ‘μοναχικών’ αθλημάτων δεν τυχαίνουμε τέτοιας ατμόσφαιρας και αντιμετώπισης συχνά. Είναι σπάνιες οι στιγμές που βλέπουμε τόσο κόσμο και ειδικά όταν πρόκειται για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, θα πω ότι ήταν μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή που δεν πρόκειται να την ξεχάσω. Ευχή μου είναι να καταφέρουμε να γεμίσουμε το ποδηλατοδρόμιο και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμα έναν τίτλο για τον ΠΑΟΚ».

Ο Έλληνας ποδηλάτης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα