Πάτσης: «Οφείλει να λογοδοτήσει σε μένα ο Δαλούκας»

Την απάντησή του στους ισχυρισμούς του Γιώργου Δαλούκα έδωσε ο Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος υπογράμμισε ότι θα πρέπει να λογοδοτήσει στον ιδιοκτήτη της Νίκης Βόλου για το αν δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο στη διαχείριση των χρημάτων της ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το αφεντικό της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης:

«Επειδή με πήρε το πρωί ο κ. Δαλούκας και μου είπε για τις δηλώσεις μου ότι θα πάω στον εισαγγελέα, εγώ έκανα μια γενική τοποθέτηση για όλους όσοι άσκησαν διοίκηση εκ του νόμου και συμπεριλαμβάνεται μέσα σ’ αυτούς και ο κ. Δαλούκας.

Όταν ασκούμε διοίκηση με δικαίωμα υπογραφής, οφείλουμε να κάνουμε λογοδοσία. Επομένως και ο κ. Δαλούκας και οι άλλοι, που δεν είναι της στιγμής να τους πούμε, αλλά θα το κάνουμε στη Γ.Σ, οφείλουν να λογοδοτήσουν προς εμένα τι διαχειρίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Γιατί και εγώ αντιμετωπίζω μία καθημερινή πραγματικότητα, που είναι τραγική, αλλά δεν είναι της παρούσης να μπούμε σε λεπτομέρειες. Ο κ. Δαλούκας πρέπει να μου πει τι χρήματα πήρε, από πού τα πήρε, αν τα διέθεσε, πού τα διέθεσε, ποιες είναι οι αποδείξεις που έχει. Μου έχει μεταφερθεί ότι έχει πάρει χρήματα από κάποιες πηγές. Δεν έχω παραστατικά και αποδεικτικά τι κατέβαλε. Θα πρέπει λοιπόν να κάνει ένα ταμείο με ντοκουμέντα, ως όφειλε να κάνει, αφού είχε την ευθύνη.

Επίσης είπα στον κ. Δαλούκα για την καταγγελία που μου έγινε για ποσό που του δόθηκε, προκειμένου να κάνει μια εξυπηρέτηση με ένα δελτίο παίκτη. Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να αποδεχτώ τους ισχυρισμούς της μίας ή της άλλης πλευράς, έχω όμως ηθική υποχρέωση απέναντι στην ιστορία της Νίκης, καθώς άλλο είναι η διαχείριση κι άλλο είναι η απάτη, να φέρω αυτές τις καταγγελίες στον εισαγγελέα, ο οποίος θα κάνει τη δουλειά του και θα αποφανθεί επί δικαίων και αδίκων. Οφείλω εκ της θέσεώς μου- κι αυτό είπα και στον κ. Δαλούκα - να είμαι ξεκάθαρος με όλον τον κόσμο».

Για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ που υποστήριξε ο κ. Δαλούκας ότι κατέθεσε στον κ. Πάτση: «Ο κ. Δαλούκας δεν κατέθεσε σε μένα τίποτα, γιατί είναι στην Αμερική. Ένας συνεργάτης του πήγε στο δικό μου συνεργάτη, τον κ. Τσιτσιμπή, και του ‘δωσε απλώς μία καρτέλα. Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, δεν υπάρχουν ούτε ονόματα ούτε υπογραφές, ούτε αποδείξεις ούτε βιβλία της εταιρείας σ’ αυτήν την καρτέλα.

Δεν είναι σκοπός μου να λύσω τις διαφορές μέσω ραδιοφώνου, αλλά θα το κάνω, όπως αρμόζει σε μία σοβαρή επιχείρηση. Εγώ δεν έχω διαφορές με κανέναν κι ούτε με τον κ. Δαλούκα. Αν όμως ο κ. Δαλούκας δεν μπορέσει να μου πιστοποιήσει κάποια πράγματα, θα κληθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες να τα αιτιολογήσει. Εγώ δεν είμαι ανακριτής, αλλά ως υπεύθυνος άνθρωπος υποχρεούμαι, όταν διαπιστώνω ότι κάτι δεν αποδεικνύεται ή δεν είναι σωστό, να καταφεύγω στις δικαστικές αρχές, που κάνουν τη δουλειά τους.

Αυτό που μας έστειλε ο κ. Δαλούκας και μπορεί να σας το επιβεβαιώσει ο κ. Τσιτσιμπής είναι απλώς μία καρτέλα. Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Δεν τον ξέρω τον κ. Δαλούκα και προφανώς δε με ξέρει. Όμως έχουμε να κάνουμε με διαχείρισ

Keywords
Τυχαία Θέματα