Δαλούκας: «Τέλος στο παραμυθάκι και το πεζοδρόμιο»

Στα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Πάτσης στην εκπομπή Δίκη του Σκάι και τις καταγγελίες που υπάρχουν για τον Γιώργο Δαλούκα απάντησε ο τελευταίος.

Ο πρώην διαιτητής και τεχνικός διευθυντής της Νίκης Βόλου απάντησε στα όσα του καταλόγισε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης, και με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star Fm είπε μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας του Δαλούκα πήγε στο νοσοκομείο μετά από όλα όσα άκουσε:

«Επειδή παρακολουθώ τις εξελίξεις στην ομάδα, είναι αφάνταστη η χαρά μου για την πορεία που έχει. Γιατί

ως γνωστόν η ομάδα αυτή έχει χτιστεί από το καλοκαίρι με πάρα πολύ κόπο και το γνωρίζετε πολύ καλά. Πήρα τηλέφωνο να αποκαταστήσω αυτά τα οποία λέχθηκαν και γράφηκαν σχετικά με το όνομα μου και σχετικά με τη θητεία μου από γενικός διευθυντής και μετά για τους επόμενους δύο μήνες.

Ορμώμενος από όλη αυτή την αναστάτωση με τα λόγια του κ. Πάτση, παίρνω τηλέφωνο, γιατί αυτά τα λόγια έφθασαν στον πατέρα μου, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στο Νοσοκομείο του Βόλου. Είναι δεδομένο και ευτυχώς το ομολογούν, δε θα πω όλοι, γιατί υπάρχουν και τα γνωστά φαντάσματα του παρελθόντος και εξαιρώ τα φαντάσματα και μιλάω για τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους της Νίκης, ότι αν μη τι άλλο η οικογένειά μας πρόσφερε σε αυτή την ομάδα. Δεν πήρε. Πρόσφερε.

Ήδη σήμερα κατατέθηκαν στον κ. Πάτση όλες οι αποδείξεις και οι καρτέλες των ποδοσφαιριστών με τα χρήματα, τα οποία πήραν από την αρχή της περιόδου μέχρι και τώρα. Μίλησα με τον κ. Πάτση, παρότι εδώ στην Αμερική είναι προχωρημένη η ώρα. Όφειλα να μιλήσω και ο άνθρωπος ευτυχώς μου είπε ότι έχει ακούσει μόνο τη μία πλευρά και πρέπει να ακούσει και την άλλη. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς όλους. Όποιος ξαναπιάσει το όνομα μου στο στόμα του, το λιγότερο που θα του κάνω είναι μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Το παραμυθάκι και όλο αυτό το πεζοδρόμιο πρέπει να έχει και ένα τέλος».

Για το αν αναφέρεται στον κ. Πάτση, ο κ. Δαλούκας είπε: «Ο κ. Πάτσης από ό,τι κατάλαβα έπεσε θύμα κάποιων, οι οποίοι του είπαν χίλια δύο πράγματα. Όταν λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια. Και εγώ αν ήμουν στον Βόλο, μπορούσα να τον έχω πλησιάσει και να του πω χίλια δυο. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Το παραμύθι τελειώνει εδώ, εφόσον μπαίνουν στη μέση θέματα υγείας και κάποιοι δεν ξέρουν πού να σταματήσουν.
Κάποιοι οι οποίοι καπηλεύτηκαν τη Νίκη για χρόνια κάθονται και κάνουν κριτική σε έναν άνθρωπο, ο οποίος μόνο έβαλε. Στην πιο δύσκολη οικονομικά συγκυρία της χώρας και του ποδοσφαίρου μόνο έβαλε, δεν πήρε. Δε γίνεται να πάρεις».

Για το αν του έχει λείψει η Νίκη τόνισε: «Μου έχει λείψει απίστευτα και η Νίκη και η Νέα Ιωνία, αλλά δεν μου έχουν λείψει καθόλου αυτοί οι άνθρωποι που καπηλεύτηκαν την ομάδα στο παρελθόν και συνεχίζουν να την καπηλεύονται και τώρα».

Για το αν αναφέρεται και σε ανθρώπους που έχει συνεργαστεί: «Αυτό είναι δεδομένο. Με το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί μου έχω, είχα και θα έχω τις καλύτερες σχέσεις. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να λέει ο καθένας

Keywords
Τυχαία Θέματα