Κιριλένκο: «Αντιδράσαμε σωστά μετά τον Ολυμπιακό»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό της μετά την απώλεια του τροπαίου της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Αντρέι Κιριλένκο.

Οι Ρώσοι προχώρησαν με νίκη (81-62) απέναντι στη Χίμκι στον πρώτο τελικό του ρωσικού πρωταθλήματος και ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ επισήμανε την καλή

αντίδραση που είχε η ομάδα του μετά την ήττα από τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

«Πάτησα στο πόδι αντιπάλου κατά την προσγείωσή μου στο παρκέ από τη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ και γύρισα τον αστράγαλό μου. Δεν ξέρω πόσο θα μείνω εκτός δράσης, θα δούμε σύντομα», δήλωσε αρχικά για έναν τραυματισμό που είχε στο συγκεκριμένο ματς που όμως δεν εμπνέει ανησυχία.

«Η ομάδα αντέδρασε σωστά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Δεν είχαμε πολύ χρόνο για να σκεφτούμε τι έγινε, αφού επιστρέψαμε τη Δευτέρα και επικεντρωθήκαμε αμέσως στους τελικούς. Θέλαμε να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ήττα από τον Ολυμπιακό και να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν αρχίσαμε καλά, ήμασταν νευρικοί και πιθανώς επηρεασμένοι από ό, τι έγινε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά σταδιακά βρήκαμε το ρυθμό μας και παίξαμε το μπάσκετ που ξέραμε», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα