Επίδειξη ανωτερότητας με φόντο την κούπα

Στον Παναθηναϊκό μπορεί να μην τους αρέσει σαν έκφραση, μιας και δεν λένε ψέματα... αλλά τα ψέματα τελείωσαν για τους «πράσινους».

Απόψε το βράδυ (10 μμ, ΕΤ-1) ο πρωταθλητής Ελλάδας καλείται να κάνει το πρώτο βήμα μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κόντρα στον Ολυμπιακό και να πάρει στα χέρια του το πλεονέκτημα της έδρας. Μια αποστολή που μόνο εύκολη δεν θα είναι, αλλά που μόνο ο Παναθηναϊκός

μπορεί να την φέρει εις πέρας.

Η αποτυχία της Κωνσταντινούπολης έχει μετατραπεί σε έξτρα κίνητρο για τον Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν για μία ακόμα φορά ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στην σειρά των τελικών θα είναι και η ψυχολογία. Οι «πράσινοι» αν και διανύουν μια ιδιαίτερη φάση της χρονιάς, είναι πανέτοιμοι και σε αυτόν τον τομέα. Μάλιστα η ψυχολογία τους ανέβηκε κατακόρυφα μετά και την χθεσινή επίσκεψη του Θανάση Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ, ο οποίος έδωσε στους παίκτες και στους προπονητές να καταλάβουν πως τρέφουν της απόλυτης εμπιστοσύνης όλων. «Είμαστε δίπλα σας. Σας πιστεύουμε και ξέρουμε τι μπορείτε να κάνετε», είπε ο κύριος Γιαννακόπουλος χαρακτηριστικά.

Σήμερα, ο Παναθηναϊκός θα κάνει μία ακόμα χαλαρή προπόνηση και ακολούθως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συγκεντρωθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας από όπου και θα αναχωρήσουν με τελικό προορισμό τον Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα