Παραμένει στους Ιντιάνα Πέισερς ο Λάρι Μπερντ

Για μία ακόμα φορά, ο Λάρι Μπερντ ανατρέπει τα δεδομένα και φαίνεται πως θα παραμείνει πρόεδρος των Ιντιάνα Πέισερς.

Ο μοναδικός άνθρωπος με ατομικές διακρίσεις σε αγωνιστικό, προπονητικό και διοικητικό επίπεδο στο ΝΒΑ αποφάσισε τελικά να συνεχίσει σαν πρόεδρος των Πέισερς. Εκκρεμούν μονάχα τυπικές λεπτομέρειες, οι οποίες θα διευθετηθούν άμεσα, ώστε να δεχτεί ο Μπερντ νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Άλλωστε ο ιδιοκτήτης, Χερμπ Σάιμον, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, για να κρατήσει τον θρυλικό

παλαίμαχο των Μπόστον Σέλτικς στην ομάδα της Ιντιανάπολις.

«Θέλω να μιλήσω μαζί του για τους μελλοντικούς στόχους της ομάδας και να ακούσω τις δικές του προτάσεις. Επίσης θέλω τετραετές ή πενταετές συμβόλαιο, γιατί μεγαλώνω. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά. Ελπίζω πως θα πάρω τις κατάλληλες απαντήσεις, ώστε να συνεχίσω» δήλωσε σχετικά ο Μπερντ.

Θυμίζουμε πως ο 55χρονος Αμερικανός αντικατέστησε το 2008 τον Ντόνι Ουαλς στη θέση του προέδρου των Πέισερς. Μάλιστα φέτος αναδείχθηκε κορυφαίο διοικητικό στέλεχος του «μαγικού» κόσμου. Ωστόσο το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται την 1η Ιουλίου, ενώ είχαν προκύψει φημολογίες περί αποχώρησής του, οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται.

Μάλιστα τα χρήματα δεν αποτελούν εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις. Άλλωστε πέρσι ο Μπερντ δέχθηκε μείωση αποδοχών στο ένα εκατομμύριο, από τα πέντε που επρόκειτο να εισπράξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα