Μόντι Ουίλιαμς: «Σωστή η λοταρία»

Ο προπονητής των Νιου Ορλίνς Χόρνετς, Μόντι Ουίλιαμς, θεωρεί σωστή την ύπαρξη λοταρίας, πριν από τον καθορισμό της σειράς επιλογής στα ετήσια ντραφτ.

Στις τρεις τα ξημερώματα (31/05) θα διεξαχθεί η φετινή σχετική κλήρωση και οι «σφήκες» έχουν εξασφαλίσει δύο επιλογές στην πρώτη 13άδα. Πάντως διεκδικούν ακόμα και την πρώτη, αλλά το χειρότερο δυνατό σενάριο προβλέπει την 7η και τη 13η θέση για τους Χόρνετς.

«Αν η σειρά καθοριζόταν απευθείας από την τελική κατάταξη, τότε θα βλέπαμε περισσότερες ήττες των αποκλεισμένων συλλόγων τις τελευταίες εβδομάδες

των regular season. Δεν μου άρεσε η πολιτική πολλών ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα, αφού οι αποκλεισμένες δεν τα έδιναν όλα. Εμείς δεν το κάναμε αυτό και μπορούσαμε να κοιμηθούμε τα βράδια» δήλωσε ο Ουίλιαμς. Υπενθυμίζουμε πως οι εκπρόσωποι της Νέας Ορλεάνης πέτυχαν αρκετές αδιάφορες νίκες στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Πάντως ο 40άχρονος κόουτς ξεκαθάρισε ότι δεν νιώθει άγχος: «Τα παιδιά μας έχουν δουλέψει σε μίνι-προετοιμασία τις δύο τελευταίες εβδομάδες και αυτό είναι πως μας απασχολεί άμεσα. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα μπαλάκια, αλλά ελπίζουμε πως θα σταθούμε τυχεροί».

Φέτος οι Χόρνετς είχαν 21 νίκες και 45 ήττες. Έτσι θα έχουν 14.8% πιθανότητες για την πρώτη θέση του ντραφτ της 28ης Ιουνίου, 15.46% για τη δεύτερη και 16.04% για την τρίτη, οπότε οι Μάικλ Κιντ-Γκίλριστ, Αντρέ Ντράμοντ, Τόμας Ρόμπινσον, Μπράντλεϊ Μπιλ και Χάρισον Μπαρνς είναι οι επικρατέστεροι παίκτες αναφορικά με την ένταξή τους στον σύλλογο. Πιθανότατα θα κληθούν στις εγκαταστάσεις των «σφηκών», ώστε να «τσεκαριστούν» από πρώτο χέρι, αφού οριστικοποιηθεί η θέση της ομάδας στο ντραφτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα