Ρυακιωτάκης: «Έχει συνέχεια το Ηράκλειο»

Αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα που προέκυψαν από τη Γ.Σ. του Ηρακλείου, στο περιθώριο της οποίας πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του νέου Δ.Σ.

Το παρών στη γενική συνέλευση έδωσαν περίπου 120 μέλη του κρητικού συλλόγου, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας για το μέλλον της. «Θεωρούμε άκρως ικανοποιητική την προσέλευση των μελών στη συνέλευση, όπως και το κλίμα που επικράτησε. Είναι σημαντικό σε μια τόσο δύσκολη εποχή να αναδεικνύεται το ενδιαφέρον της κοινωνίας για ένα σύλλογο που καλλιεργεί με επιτυχία αρκετά αθλήματα. Είναι σαφές ότι ο όμιλος

έχει συνέχεια και κάθε διοίκηση, ανεξάρτητα από τη σύνθεσή της, οφείλει να προσπαθεί για το καλύτερο», τόνισε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο Παντελής Ρυακιωτάκης, που ανανέωσε την παρουσία του στον προεδρικό θώκο του Ηρακλείου.

«Λαμβάνουμε τα μηνύματα των καιρών και δεν μπορούμε από το να καθορίσουμε ως βασικό μέλημα την προσαρμογή μας στα νέα δημοσιονομικά και οικονομικά δεδομένα», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών.

Φωτ. από patris.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα