Συμβολή του Μάικ Μουστάκα στη νίκη των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς

Με ένα RBI του Μάικ Μουστάκα, οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς επικράτησαν με 6-3 των Κλίβελαντ Ίντιανς.

Ο Bruce Chen (4-5) πήρε τη νίκη, αν και χρειάστηκε τη βοήθεια των Tim Collins, Aaron Crow, Jose Mijares και Jonathan Broxton στα τέσσερα τελευταία innings. Μάλιστα ο Broxton συμπλήρωσε 11

saves, ενώ οι Μπρούερς πέτυχαν πέντε runs με δύο outs, εκ των οποίων το ένα προήλθε από double του Μουστάκα.

Με home run του Josh Willingham, o Francisco Liriano (1-5) πήρε την πρώτη του φετινή νίκη στο 4-0 των Μινεσότα Τουίνς επί των Όκλαντ Αθλέτικς. Με εννέα strikeouts σε έξι innings επανήλθε θετικά στο rotation των «διδύμων» ο Liriano, ενώ ο Alex Burnett «καθάρισε» δύο innings και ο Jeff Gray το ένατο.

Οκτώ σερί νίκες συμπλήρωσαν οι Σικάγο Ουάιτ Σοξ, έπειτα από το 4-3 σε βάρος των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Τα home runs των Luke Scott και Carlos Pena δεν αποδείχθηκαν αρκετά για τον σύλλογο της Φλόριντα, καθώς ο Addison Reed συμπλήρωσε έξι saves στο ένατο inning.

Με walk-off διπλό home run του Dustin Barney στο ένατο inning, οι Σικάγο Καμπς κέρδισαν με 8-6 τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Ο Dale Thayer (0-1) ήταν ο μοιραίος pitcher των Πάντρες, οι οποίοι προηγήθηκαν με 2-0, 4-2 και 6-3. Άλλωστε ο Carlos Quentin είχε δύο home runs και τέσσερα RBIs, ενώ ο Chris Denorfia πέτυχε ένα ακόμα αντίστοιχο χτύπημα για τους Καλιφορνέζους.

Στις δύο τα ξημερώματα θα αρχίσουν τα Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Σινσινάτι Ρεντς, Μαϊάμι Μάρλινς-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, Ατλάντα Μπρέιβς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, Νιου Γιορκ Μετς-Φιλαδέλφεια Φίλις, Τορόντο Μπλου Τζέις Μπάλτιμορ Όριολς και Μπόστον Ρεντ Σοξ-Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Στις τρεις το Τέξας Ρέιντζερς-Σιάτλ Μάρινερς, στις 3:40 το Κολοράντο Ρόκις-Χιούστον Άστρος, ενώ τα Λος Άντζελες Ντότζερς-Μιλγουόκι Μπρούερς, Λος Άντζελες Έιντζελς-Νιου Γιορκ Γιάνκις και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς θα ξεκινήσουν στις πέντε.

Keywords
Τυχαία Θέματα